juli 14, 2024
visualiseren uitgelichte afbeelding

Visualiseren voor beginners

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Hoe ziet jouw leven eruit? Lijkt het alsof je allemaal maar negatieve dingen aantrekt? Dat niets lijkt te werken en dat alles tegen zit?

Door te visualiseren kun je jouw leven grotendeels bepalen. lees snel verder en leer hoe je vanaf nu alleen maar positieve dingen aan gaat trekken.

Visualiseren voor beginners intro

Op deze pagina leer je alles over visualiseren, dus ga er even voor zitten, want deze informatie kan je leven totaal veranderen. De informatie hier besproken, komt voor een groot gedeelte uit het boek je bent rijk geboren van Bob Proctor.

Dit boek kan gezien worden als handleiding om rijk en succesvol te worden. Elke keer dat ik het boek lees, zie en leer ik nieuwe dingen. Ik zie dit boek dan ook als één van mijn meest waardevolle boeken.

Dit is toch niks voor nuchtere Hollanders?

Als je aan visualiseren denkt, denk je al gauw aan zweverige shit. Je kunt toch ook gewoon normaal doen in plaats van te dromen van mooie dingen die buiten jouw bereik liggen?

Ten eerste is dromen en wensen totaal anders dan visualiseren. Als je over iets droomt, dan hoop je dat je het ooit werkelijkheid ziet worden. Wat zou het mooi zijn als je ooit……….

Als je visualiseert, zie je jezelf al met het goede wat je verlangt. Je verlangt er dus naar en daarbij verwacht je ook dat het werkelijkheid gaat worden.

Ten tweede visualiseer je al je hele leven. Wat jouw gedachten overheerst, wordt werkelijkheid. Kijk maar wat er gebeurd als je “met het verkeerde been uit bed stapt”. Grote kans dat je hele dag negatief verloopt. “Wat een baaldag, alles gaat fout” en je raadt het al, alles gaat dan ook fout.

Ik merk dit zelf regelmatig. Als we op weg gaan schiet weleens de gedachte bij me binnen dat we waarschijnlijk weer voor het spoor moeten wachten en wat denk je? 9 van de 10 keer is dat dan ook zo.

visualiseren gespierd lichaam

Van visualiseren tot werkelijkheid

Alles wat je kunt zien in de wereld is ooit begonnen als een idee van iemand. Op een gegeven moment in de geschiedenis was iemand het zo zat dat hij altijd maar op de grond moest zitten. Hij dacht erover na en opeens zag hij een plaatje van een stoel voor zich.

Hij dacht er wat vaker aan en besloot actie te ondernemen. Het resultaat was natuurlijk dat iedereen ter wereld nu op een stoel kan zitten. En zo is het met alle dingen gegaan die ons leven een beetje beter maken.

Er is vaak een probleem waar iemand tegenaan loopt. Hij visualiseert dan hoe het probleem de wereld uit geholpen kan worden. Als deze persoon een doorzetter is en bewust van het concept visualiseren, bedenkt hij een oplossing. Verkoop je deze oplossing aan de wereld, dan kun je hier rijk en succesvol mee worden.

Wat denk jij als je tegen problemen oploopt? Klaag je de hele dag of ga je nadenken over mogelijke oplossingen?

Als je de juiste mindset hebt, kun je overal een oplossing voor bedenken. Je denkt dan niet in problemen zoals de meeste mensen, maar je denkt alleen in uitdagingen en oplossingen.

Maar hoe werkt visualiseren nu precies?

Hoe visualiseren precies werkt is niet helemaal bekend, maar er is een kracht die wij niet kunnen zien. Sommigen noemen dit God, anderen noemen dit energie. Wij kunnen hiervan gebruik maken en alles wat we maar willen als plaatje voor ons zien. Dit plaatje van ons ideale leven kunnen we dan manifesteren, zoals dat zo mooi heet.

De stappen voor succesvol visualiseren zijn:

  • Bepaal precies wat je zou willen, waar verlang je het allermeeste naar?
  • Zoek een rustige plek op, minimaal 1 x per dag maar vaker is altijd beter.
  • Sluit je ogen, adem rustig in en uit en zie jezelf al reeds in bezit van hetgene je verlangt.
  • Gebruik zien, horen, voelen, ruiken om het realistisch te maken.
  • Sluit af met een super gelukkig en dankbaar gevoel.

Wat wil je visualiseren?

Bepaal eerst, zo nauwkeurig mogelijk wat je precies wilt. Als je visualiseert dat je rijker wilt worden, zul je waarschijnlijk 50 cent vinden op de grond. Je bent dan immers rijker geworden.

Als je rijkdom en succes wilt manifesteren, moet je precies berekenen hoeveel je dan wilt hebben. Maak het zo uitgebreid mogelijk, zodat het zo realistisch mogelijk is.

Zoek de rust op!

Visualiseren gaat natuurlijk het beste als er geen afleiding in de buurt is. ‘s-morgens vroeg of ‘s-avonds laat in bed zijn natuurlijk goede opties. Vooral voor het slapen gaan wordt aangeraden omdat jouw onderbewustzijn dan de hele nacht heeft om het te verwerken.

visualiseren op een rustig plekje

Relax

Wordt rustig door steeds langzamer te gaan ademen. Houdt je adem even vast en blaas dan alle lucht uit je longen. Doe dit steeds langzamer zodat je helemaal relaxed wordt. Sluit je ogen en begin met visualiseren.

Jouw ideale wereld

Zie jezelf in die mooie snelle auto rijden, ruik het gloednieuwe interieur, hoor die motor als je het gaspedaal onderin trapt, voel het lederen stuurwiel. Of bekijk jouw ideale huis en let op elk detail.

Natuurlijk is iedereen anders, dus zie jouw ideale wereld voor je en beleef het alsof je het al hebt bereikt. Wat zie je? Wat voel je? Hoe meer emotie er bij komt kijken, hoe sterker de visualisatie.

Door dit vaak te herhalen programmeer je je onderbewustzijn op de nieuwe realiteit. Doe dit vaak genoeg en diep van binnen ga je er vanzelf in geloven.

Afronden

Als je klaar bent met visualiseren, open je je ogen, adem nog een tijdje rustig in en uit en voel hoe gelukkig en dankbaar je bent omdat je dit alles al bereikt hebt.

Het belangrijkste onderdeel

Allemaal leuk en aardig dat fantaseren zul je denken, maar dat alleen gaat natuurlijk niet werken! Klopt helemaal, alleen visualiseren is natuurlijk niet genoeg. Je zult er tot in je kleine teen in moeten geloven dat je het kunt bereiken. Nog belangrijker is dat je ook daadwerkelijk verwacht dat het jouw kant op komt vallen.

Om hierin te gaan geloven, zul je het visualisatieproces veel moeten herhalen tot je zelf gaat geloven dat het waar is. Het belangrijkste is dus om het te geloven en verwachten!

Kansen

Als je er heilig van overtuigd bent dat jij het kunt, zul je kansen op je pad gaan herkennen. Het kan zijn dat je mensen ontmoet die jou op één of andere manier verder kunnen helpen, maar het kan ook een spontaan idee zijn wat bij je opkomt.

De kansen waren er altijd al, maar als je er niet naar zoekt, zul je ze niet vinden. Gebruik je intuïtie om deze kansen te zien, wat zegt je gevoel? Grijp deze kansen met beide handen aan, stop er al je energie in als het goed voelt en ga ervoor!

Persoonlijk visualisatie succesje

Zelf kreeg ik ook jaren geleden een spontane ingeving om meer geld te gaan verdienen bij mijn baas. Ik stelde het voor en omdat wij er beide beter van zouden worden, was het zo geregeld en een maand later verdiende ik 10% meer netto salaris.

Ik kwam op dit idee omdat ik ‘de rijkste man van Babylon‘ had gelezen. Hierin staat onder andere dat 10% van je loon voor jezelf is. Omdat ik op het einde van de maand meestal geen euro overhield, moest ik dus een manier verzinnen om 10% extra te gaan verdienen.

Bedenk goed: Jij bent net zo goed als iemand die al rijk en succesvol is, het enige verschil is waarschijnlijk dat die ander al actie heeft ondernomen en zijn ultieme doel al heeft bereikt. Nu jij nog!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie