juni 16, 2024
Tussen de oren

Je bent rijk geboren van Bob Proctor REVIEW

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wil je rijk worden? Nooit meer financiële zorgen hebben en gaan leven op jouw voorwaarden? Dan is de bestseller “Je bent rijk geboren” van Bob Proctor het ideale boek om tot nieuwe inzichten te komen.

Als je alle hoofdstukken begrijpt en ook gaat toepassen, zal alles als een legpuzzel in elkaar vallen en is je leven nooit meer hetzelfde! Lees dus snel verder en ga voor jouw succes!

Bob Proctor

De inmiddels 80 gepasseerde Bob Proctor heeft nagenoeg zijn hele volwassen leven toegewijdt aan het helpen van andere mensen om succesvol en rijk te worden. Inmiddels heeft zijn youtube kanaal al meer dan 500.000 abonnees.

Bob denkt er niet over om het rustiger aan te gaan doen, want hij voelt zich nog jong genoeg om er vol voor te gaan. Via youtube, zijn online cursussen zoals 6 minutes to success en seminars over de hele wereld verrijkt hij het leven van miljoenen mensen.

In “Je bent Rijk geboren” geeft Bob een stappenplan om rijk te worden. Als je deze stappen volgt, zullen succes en rijkdom om de hoek liggen.

“Je moet van mensen houden en geld gebruiken, niet andersom”

Bob Proctor

Hoe kijk je tegen geld aan?

Je kunt alleen rijk worden als je het begrip geld onder de knie hebt. Geld is namelijk belangrijk, hoewel veel mensen zullen zeggen van niet. Als je zonder zorgen wilt leven, zul je toch genoeg geld moeten hebben. Dit bedrag is voor iedereen verschillend, want niet iedereen wil een ferrari op zijn oprit.

Zie het geld als een dienaar. Jij bent de meester, het geld werkt voor jou en als dat op een efficiënte manier gebeurd, zal het in zo’n grote mate je bankrekening vullen dat je vanzelf rijk wordt.

Je zult ook meerdere bronnen van inkomsten moeten genereren. Je zult namelijk alleen rijk worden als er 24/7 geld naar je bankrekening stroomt. Hoe mooi is het als je geld verdient, terwijl je slaapt?

Rijk worden met Bob Proctor

Hoeveel is genoeg?

Bob geeft in zijn boek een manier aan om te bepalen hoeveel geld je nodig hebt om te leven zoals jij dat wilt. Schrijf al je inkomsten en uitgaven op een papiertje. Doe het op zo’n manier dat je bij elk punt invult hoeveel jij denkt nodig te hebben, niet hoe het op dit moment ervoor staat.

Onder de streep komt er dan een bedrag uit, wat je exact nodig hebt om comfortabel te leven. Denk niet dat dit bedrag niet haalbaar is, want er zijn genoeg mensen die je voorgegaan zijn. Als iemand anders het kan, kun jij het zeker ook. Dit heeft niets met slimheid of geluk te maken.

Er zijn maar 2 manieren om geld te verdienen:

  • Mensen aan het werk
  • Geld aan het werk

Wil je rijk worden? Dan zul je beide manieren moeten gebruiken.

Rijk worden door te visualiseren

Nu moet je het bedrag wat je nodig hebt gaan visualiseren. Ons brein werkt met plaatjes. Denk maar eens aan je huis of auto, binnen een fractie van een seconde komt er een plaatje in jou gedachte.

Let op, visualiseren is niet hetzelfde als dromen! Als je ergens over droomt, zou je willen dat je het had. Bij visualiseren heb je het al bereikt. Je ziet precies het bedrag wat je nodig hebt in gedachte op je bankrekening staan en je voelt dat je portemonnee goed gevuld is en laat de biljetten tussen je vingers door glijden.

Als dit nogal vergezocht lijkt, moet je de achterliggende gedachte maar eens goed bestuderen. Jou onderbewustzijn weet niet het verschil tussen wat echt is en wat niet. Alles wat jij met je gedachte aan je onderbewustzijn voedt, zal het accepteren als de waarheid.

Als je dus visualiseert dat je rijk bent en ook het gevoel wat daarbij komt hebt, zal je onderbewustzijn dat accepteren en alles in het werk stellen om dit ook in de fysieke wereld waar te maken.

Het is nog wel belangrijk dat je het exacte bedrag in gedachte neemt. Gewoon rijk worden gaat je geen steek verder helpen, want wat is rijk? Sommige mensen zullen zich rijk voelen als ze €100 overhouden per maand en anderen zijn nog niet tevreden met €1000. Wees dus zo duidelijk mogelijk. Hoeveel wil je hebben?

geld puzzel

Vertrouwen en verwachten

Als je het bedrag hebt gevisualiseerd, moet je erop vertrouwen dat je het zult ontvangen. Als je twijfelt of je het wel of niet kunt bereiken, gaat het niet lukken. Je moet verwachten dat je het bedrag gaat ontvangen. Wanneer dat weet niemand, want het universum of God, maar net waarin je gelooft, heeft tijd nodig om jou hetgeen te geven wat je verwacht te krijgen.

Als je rijk wilt worden zul je dus deze 3 stappen moeten nemen:

  • Maak een plaatje in je hoofd van wat je wilt ontvangen
  • Laat het los en vertrouw erop dat het goed komt
  • Verwacht met heel je hart en ziel dat je het zult ontvangen

Andrew Carnegie liet weten dat “Ieder idee dat in gedachten gehouden wordt en dat gevreesd ofwel gerespecteerd wordt, zal zich direct hullen in de meest geschikte en passende stoffelijke vorm die voorhanden is”

Deze wet van de aantrekkingskracht werkt altijd, zowel positief als negatief.

Risiconemer

Rijk worden wil ook zeggen dat je risico’s moet nemen. Hier bedoelt Bob mee dat je zonder enige vorm van risico nooit rijk zult worden.

In het boek geeft hij een mooi voorbeeld van de duikplank in het zwembad. Als kind zag je de grotere kinderen zonder vrees van de hoge duikplank duiken. Na hevig met jezelf onderhandelen, overwin je je angst en ga je ervoor. Als je weer in het water ligt, komt er een geweldig overwinningsgevoel over je. Dit is de beloning van het risico wat je genomen hebt.

Zo is het ook in het echte leven. Als je niet de stap waagt om voor een beter leven te gaan, zul je nooit te weten komen wat je had kunnen bereiken.

onverantwoordelijk persoon

Er zit echter een verschil tussen een risiconemer en een onverantwoordelijk persoon. Als je op een verjaardag een investeringstip krijgt aangereikt, kun je daar vol op inspringen met al je geld. Je kunt het bij het rechte eind hebben, maar de kans is aardig groot dat je alles of een gedeelte van je zuurverdiende geld kwijtraakt.

Ook kun je de risico’s afwegen en onderzoek doen naar de investering. Als je gevoel zegt dat het kan werken, investeer je wat je kunt missen.

Je moet dus wel kansen aangrijpen wanneer deze zich voordoen, maar van blind overal op inspringen, zul je niet rijk worden.

kledingkast

Razor’s edge, het kantelpunt tussen verliezen en rijk worden

De razor’s edge of scherpst van de snede wilt zeggen dat het verschil tussen mislukking en de volle winst soms aan een klein detail ligt. Neem die sporter die net even dat extra trainingsuurtje erin gooit als de rest van de familie al lekker aan het eten is. Tijdens de wedstrijd wint hij met een voorsprong van 1 tiende seconde.

Het kleinste detail kan dus een wereld van verschil maken in iemands leven. Doe dus dat extra stapje wat nodig is om een winnaar te worden. Sta dus bijvoorbeeld een uur eerder op om aan jou toekomst te werken.

De vacuümwet van welvaart

Deze natuurwet leert je dat je ruimte moet maken als je nieuwe dingen wilt ontvangen. Een mooi voorbeeld hiervan is je kledingskast. Als die uitpuilt met kleren die je nooit aanhebt omdat ze niet lekker zitten of omdat ze uit de mode zijn, is het slim om alles eens op te ruimen. Geef kleren die je niet meer draagt weg maar verkoop ze niet.

De vacuümwet zorgt ervoor dat je altijd iets terugkrijgt, maar als je kleren verkoopt, krijg je er geld voor en that’s it. Maak je niet druk over hoe je kast weer gevuld wordt met mooie en lekkere kleding. Vertrouw erop dat de wet zijn werk doet.

In jou brein werkt het precies hetzelfde. Maak ruimte door oude ideeën overboord te gooien. Maak plaats voor nieuwe ideeën en ga voor de kansen die op je pad komen.

Rijk worden met “Je bent rijk geboren”

Dit was slechts een greep uit de enorme schat aan informatie uit het boek. Voor het hele plaatje zul je hem zelf moeten lezen.

Het is dus zeker mogelijk om rijk te worden als je alle hoofdstukken in dit boek goed bestudeerd! Nog belangrijker is dat je de informatie op de juiste manier gaat toepassen. Doe je dit uiterst nauwkeurig, dan zul je gegarandeerd rijk worden.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie