juni 16, 2024
Online geld verdienen Tips

Geld verdienen lange termijn

geld verdienen lange termijn

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Geld verdienen op lange termijn klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar het is wel een stuk beter dan even gauw (eenmalig) kunnen cashen.

In dit artikel laat ik je manieren zien om later genoeg geld te hebben om te doen wat je wilt.

Lees snel verder!

Waarom geld verdienen op lange termijn?

Veel mensen denken alleen maar aan plezier voor de korte termijn, maar het loont veel meer om juist naar de toekomst te kijken. Op welke leeftijd wil je met pensioen en hoeveel geld zou je elke maand willen hebben over 10 jaar en hoeveel over 20 jaar?

Ik hoor veel mensen die met pensioen zijn, klagen over dat ze “maar een AOW’tje” hebben en dus niet veel geld hebben. Ze hebben minimaal 40 jaar kromgelegen en dag en nacht gewerkt. Uiteindelijk denken ze van hun welverdiende pensioen te gaan genieten, maar wat blijkt?

Ze hebben nooit iets extra’s apart gelegd of ook maar de moeite genomen om te kijken hoeveel geld ze op de lange termijn zouden ontvangen.

Als je op de overheid moet vertrouwen, zul je niet royaal kunnen leven als je met pensioen gaat. Je zult nu misschien denken dat je daar nog lang niet bent, maar hoe eerder je begint, hoe makkelijker je een vermogen op kunt bouwen voor later.

Het is dus heel belangrijk om je zaken goed voor elkaar te hebben, want je leven lang werken en dan nog 20 jaar op een houtje bijten, vindt niemand leuk toch?

Je eigen huis

Een manier om vermogen op te bouwen is door een huis te kopen. Dit werkt alleen als je hem op tijd afbetaald krijgt. Als je een jaar of 30 bent, is dit een hele goede manier om later “bijna gratis” te wonen.

Als je huis afbetaald is, betaal je natuurlijk je OZB belasting, maar als je een huurhuis hebt, blijf je elke maand betalen en elk jaar stijgt de huur. Betaal je nu al €900? Wat denk je dan dat je over 10 of 20 jaar betaalt?

Wij zijn op dit moment netto zo’n €650 per maand kwijt aan hypotheek. Als je een vergelijkbaar huis wilt huren, zit je al zeker richting de €1000 per maand. En als wij ons huis afbetalen, houden we die €650 elke maand over.

Natuurlijk zitten er ook nadelen aan je eigen huis. Al het onderhoud zul je zelf moeten betalen en de belasting is een stuk hoger. Maar als je geld wilt verdienen op de lange termijn of beter gezegd, juist besparen, is een eigen huis een goede keuze!

Begrijp me goed dat een eigen huis geen geld oplevert, maar als je het afbetaald hebt, zul je wel veel besparen. Dat is toch een mooie meevaller als je met pensioen gaat?

Aandelen ideaal om geld te verdienen op lange termijn

Iedereen weet dat je met aandelen veel geld kan verdienen voor de lange termijn. Helaas is het ook bekend dat je alles kwijt kunt raken op de beurs. Als je hier geen verstand van hebt, zul je hier dus nooit zomaar aan moeten beginnen. Oké, met een paar tientjes kun je wel leuk spelen, maar het doel is toch om geld te verdienen op lange termijn?

Als je een mooi inkomen op wilt bouwen met behulp van aandelen, zul je dus professionele hulp in moeten schakelen. Zij kunnen jou een goed rendement bieden tegen een minimaal risico. Dit betekent niet dat je automatisch rijk wordt van aandelen, want het risico blijft bestaan dat je (al je) geld verliest.

Echter met een goed systeem en goede hulp van experts, kun je hier zeker financieel vrij mee worden.

The happy investors

Een ideale manier om te beginnen met (lange termijn) beleggen in aandelen of ETF’s is met The Happy Investors. Wordt lid van de community en leer precies hoe jij financieel onafhankelijk kunt worden. Ook krijg je onbeperkte coaching en toegang tot meer dan 70 uur lesmateriaal.

Ben je helemaal nieuw met dit concept? Dan is het verstandig om eerst wat meer informatie op te doen over geld verdienen met aandelen voor de lange termijn. Volg bijvoorbeeld eerst de gratis training beleggen.

Op deze pagina vind je meerdere (gratis) downloads. Ideaal om meer te weten te komen over deze vorm van geld verdienen op de lange termijn.

Hoe eerder je hiermee begint, hoe meer vermogen je op kunt bouwen voor een zorgeloze toekomst.

Geld verdienen op lange termijn met cryptomunten

Hoewel veel investeerders cryptomunten links laten liggen, kun je hier veel geld mee verdienen. Het is alleen niet met zekerheid te zeggen of je miljonair wordt, of dat je alles kwijtraakt. Dat kan per dag verschillen en ikzelf zou hier niet mijn financiële vrijheid van af laten hangen.

Het blijft gokken of jouw gekozen coin flink gaat stijgen of helemaal in elkaar stort. Neemt niet weg dat het best leuk is om wat coins te bezitten en wie weet worden jouw coins wel 10 of 100 keer zoveel waard de komende tijd.

De laatste tijd is crypto weer helemaal hot. Dit komt natuurlijk door de bitcoin. Zodra deze een nieuwe recordhoogte bereikt zijn er veel mensen die hierin geïnteresseerd raken. Eigenlijk ben je dan al te laat en moet je al coins kopen als deze nog heel goedkoop zijn.

Er zijn genoeg voorbeelden beschikbaar van coins die je kon kopen voor bijvoorbeeld €0,05 per stuk en die nu €50 waard zijn. Je zal maar voor €200 gekocht hebben.

Als je hierin geïnteresseerd bent, kijk dan eens bij coinbase. Je ziet in één oogopslag de prijzen en kunt direct kopen of verkopen. Via onder andere ideal zet je geld op je account en vrijwel direct kun je coins kopen. Ik doe dit puur om geld te verdienen op de lange termijn, maar als je heel fanatiek bent, kun je natuurlijk ook dagelijks kopen en verkopen.

Serieus in crypto investeren?

Wil je echt financieel vrij worden met behulp van cryptomunten? Dan zul je eerst moeten investeren in de juiste kennis, want weet jij welke munt potentie heeft om 100 of 1000 keer zoveel waard te worden? En wat is de achterliggende technologie? Ik investeer (voorlopig)alleen kleine bedragen bij coinbase , omdat ik het vooral leuk en spannend vind.

Als jij wilt leren hoe je rijk en succesvol wordt met crypto, dan is de website AllesOverCrypto hét startpunt voor meer informatie. Als jij denkt dat je zonder iets te doen of leren rijk kunt worden, heb je het (meestal) mis. Je zult er zelf iets voor moeten doen, maar de beloning is er dan wel naar. Start bijvoorbeeld met de gratis cursus.

Geld verdienen lange termijn met cryptocoins

Hou je niet zo van gokken? Dan is dit misschien iets voor jou

Hoewel je de risico’s van aandelen en zelfs cryptocoins laag kunt houden (alleen geld investeren wat je bereidt bent te verliezen), ben ik van nature niet zo’n gokker. Ik heb liever zelf in de hand of en hoeveel geld ik verdien. Naast mijn baan, ben ik al jaren actief op internet.

Ik maak en onderhoud websites en verdien hier op een leuke manier aan. Via Affiliate Marketing promoot ik producten of diensten op die websites. Elke keer dat een bezoeker iets aanschaft via mijn link, krijg ik hiervoor een commissie.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat je veel meer gaat verdienen als je meer bezoekers krijgt. Stel dat 1 op de 100 iets koopt waar jij €20 mee verdient en je 500 bezoekers per dag ontvangt! Heb je toch al €3000 extra per maand te pakken. Geld verdienen voor de lange termijn wordt zo wel heel aantrekkelijk toch?

Ik zeg hier expres bij dat het voor de lange termijn is, want je zult hier in het begin wel veel voor moeten doen. Voordat je zoveel verdiend, zul je écht aan de bak moeten. Het mooie is wel dat je hier maar één keer tijd en energie in hoeft te steken.

Daarna kun je aan elk artikel wat je schrijft blijven verdienen, 24/7, zolang je website bestaat. Schrijf bijvoorbeeld wekelijks een blog over een product of dienst en vertel waarom de bezoeker juist dit product zou moeten kopen. Voeg een speciale link toe, kom hoog te staan in google en kassa!

Wil je meer informatie over Affiliate Marketing? Lees dan mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie, pak die bonus en investeer die paar tientjes in jezelf.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie