juli 14, 2024
Online geld verdienen

Ik heb weinig geld! En nu?

weinig geld blog

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Het meerendeel van de bevolking klaagt regelmatig over te weinig geld en zou dat graag anders zien.

In dit artikel laat ik je kennis maken met manieren om je leven totaal om te gooien. Je ontdekt een ideale manier om extra geld te verdienen, zodat ook jij meer leuke dingen kunt doen. Het leven is immers bedoeld om ten volle van te genieten.

Lees snel verder!

Wat weinig geld met je kan doen

Éen van de grootste problemen in onze moderne wereld is geldgebrek. Weinig geld hebben is iets wat kan leiden tot vervelende situaties. De leuke dingen in het leven kosten nu eenmaal veel geld en hoe rijker het land waarin je leeft, hoe duurder alles is.

Leven met een gebrek aan geld is voor niemand leuk. Hoe erg is het als je tegen alles en iedereen nee moet zeggen? Dat alles te duur is en dat je elke maand de rode cijfers induikt als je één keer naar een fastfood restaurant durft te gaan!

Oké, iedereen heeft weleens iets minder te besteden, maar als dit altijd het geval is bij jou, kan dit ernstige gevolgen hebben. Je gaat je steeds ellendiger voelen. Ook als je dit niet laat blijken aan de buitenkant, gaat het op een gegeven moment toch knagen van binnen. Zeker als je die “domme” buurman ziet rijden in een gloednieuwe mercedes. Waar doet ie het toch van?

Natuurlijk wil jij ook het liefste elk jaar op vakantie, een mooie auto rijden en niet op elke cent hoeven letten. Misschien denk jij wel dat zoiets niet voor jou is weggelegd. Dat alleen de geluksvogels van deze wereld hier recht op hebben of de mensen die veel geld geërfd of gewonnen hebben.

Negatieve spiraal

Als jouw geldgebrek ernstige vormen aan gaat nemen, kan weinig geld makkelijk leiden tot depressiviteit. En als je eenmaal op dat punt aangekomen bent, lijkt het of de hele wereld tegen je is.

Je bent sneller chagrijnig en je partner is opeens niet zo begripvol als voorheen of gaat er zelfs vandoor, je verliest je huis en baan en je belandt letterlijk en figuurlijk in de goot! De eerste zul je niet zijn en de laatste ook niet, helaas komt dit regelmatig voor en natuurlijk niet alleen door weinig geld.

Laat het dus niet zover komen, want financieel vrij zijn zou toch voor iedereen mogelijk moeten zijn?

weinig geld is niet leuk

Heb jij te weinig geld om rond te komen?

Hoe is jouw persoonlijke situatie? Als je dit allemaal gelezen hebt, mag ik aannemen dat je (weleens) krap bij kas zit en hier graag iets aan wil doen?

Wat zou jij graag willen? Als je precies weet wat je wilt, kun je daar een prijskaartje aan hangen. Je moet eerst weten wat of hoeveel je wilt hebben. Daarna kun je plannen gaan maken om dat te bereiken.

Elk mens is anders en sommigen van ons zijn al tevreden als ze de rekeningen kunnen betalen en eten op hun bord hebben. Anderen willen persé 3 keer per jaar op vakantie en in een dure bak rondrijden. Voor de meeste mensen geldt dat ze te weinig geld hebben om hun ideale leven te kunnen betalen.

Voor mij geldt dat ieder geval wel. Enkele jaren geleden moesten we het opeens doen van één salaris. Dan merk je pas hoe dom je bent geweest in al die jaren van overvloed. Hadden we maar standaard elke maand €500 gespaard toen het nog kon.

In de jaren die volgden, werd de spaarrekening steeds leger. De aandelen met een waarde van een paar duizend euro werden langzaamaan verkocht. Op een gegeven moment moest er iets gebeuren, want het ging écht de verkeerde kant uit.

Buitenkansjes op internet!

Ik kwam via internet in aanraking met allerlei manieren van geld verdienen. Maar omdat ik weinig geld had, kon ik niet veel investeren. Een tientje hier en een tientje daar gaat ieder geval niet helpen. Ik nam deel aan revshare programma’s die gouden bergen beloofden, maar allemaal op de fles gingen voordat ik kon cashen.

Op een gegeven moment zag ik life coaches als Bob Proctor en Eric Ho langskomen op youtube. Zij leerden me dat de juiste mindset heel belangrijk is, als je rijk en succesvol wilt worden. Ik begon met het lezen van boeken als “De rijkste man van Babylon” (Lees hier de review) en “Je bent rijk geboren” (review “Je bent rijk geboren) De ideeën die daar besproken worden, begon ik in mijn eigen leven toe te passen.

Het resultaat was enkele honderden euro’s per maand meer te besteden. De volgende stappen heb ik gemaakt:

  • Door mijn inkomsten en uitgaven op te schrijven kon ik precies zien waar alles aan uitgegeven werd.
  • Ik zette standaard 10% van mijn salaris op mijn spaarrekening
  • Omdat ik die 10% niet over had, begon ik een uur eerder met werken in ruil voor 10% meer nettoloon.
  • Enkele jaren later wilde ik een auto leasen en kwam nog een paar honderd per maand tekort. Na een gesprek op de zaak was dat ook geregeld.

Niet iedereen kan misschien onderhandelen over zijn salaris op zijn werk, maar als je altijd 100% geeft en meedenkt met het bedrijf, is de kans groot dat je wel iets voor elkaar krijgt. Sinds die tijd rij ik in de auto die ik wilde en heb ik nooit meer te weinig geld (als ik niet onbewust meer ga uitgeven dan)!

Online buitenkansjes

Nooit meer weinig geld door passief inkomen

Omdat de rek er een beetje uit is op de zaak, ben ik gaan kijken naar andere manieren om geld te verdienen. Een baantje erbij gaat hem echt niet worden. Als je overdag al 10 tot 11 uur van huis ben, heb je het ‘s-avonds wel helemaal gehad!

Ik moest dus iets hebben wat 24/7 geld op kan leveren. Zo’n passief inkomen zou iedereen moeten willen. Je verdient dan geld terwijl je er op dat moment niets voor doet. Op deze manier kun je zelfs geld verdienen als je slaapt.

Dit betekent niet dat je niets hoeft te doen, maar wel dat je geld ontvangt voor werk uit het verleden. Verkoop bijvoorbeeld een online cursus over iets waar je veel vanaf weet. Je hoeft maar één keer de cursus te maken en daarna kun je hem blijven verkopen. Dit is een mooi voorbeeld van passief inkomen. Één keer tijd en energie erin steken en er dan aan blijven verdienen.

Je eigen website maken en beheren

Ik ben sinds enige tijd de eigenaar van deze website en ik schrijf hier regelmatig artikelen voor (zoals deze). Je eigen website maken en beheren is een ideale manier om een passief inkomen op te bouwen. Zeker als je op dit moment weinig geld hebt.

De kosten kun je in het begin laag houden en alles wat je online zet, kan geld opbrengen. Plaats het één keer en kom steeds hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld google. Steeds meer bezoekers zullen dan jouw artikelen gaan vinden en je website met een bezoekje vereren!

Als je gebruik maakt van Affiliate Marketing, kun je aan deze bezoekers verdienen. Je helpt jouw bezoekers met de problemen die ze in het dagelijks leven ervaren en biedt hiervoor een oplossing aan. (Je bent als het ware een tussenpersoon, net zoals bijvoorbeeld “het mannetje” voor je verzekeringen)

Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben, weet ik nu wat werkt. Ik heb mezelf verdiept in Affiliate Marketing (het promoten van producten en diensten voor een commissie) en ik weet uit eigen ervaring dat dit werkt. Dit is dé manier om veel geld te verdienen op internet. Wat een supergoed gevoel krijg je als je elke keer emails ontvangt zoals hieronder?

Nooit meer weinig geld met affiliate marketing

Je zult me vast wel geloven als ik zeg dat zulke emails nooit gaan vervelen. Wil jij ook passief geld gaan verdienen met je eigen website? Maak dan ook kennis met Affiliate Marketing, lees snel verder.

Je hoeft hier echt geen geleerde voor te zijn. Ik wist er ook totaal niets vanaf en speelde alleen maar games of deed af en toe e-mailen. Ik heb deze online videocursus van Jacko gevolgd, waarna ik alles wist om een succesvolle website te lanceren en te laten groeien. Het enige wat er nog aan ontbrak was gewoon beginnen.

Als je hiermee aan de slag gaat, word je vanzelf enthousiast. Meerdere avonden per week en uren in het weekend werk ik aan mijn website en nu na ruim 2 jaar vind ik het nog net zo leuk als in het begin.

Het zal vast wel helpen dat ik elke week meerdere commissies ontvang van diverse producten en diensten die ik promoot. Ik kan dit iedereen aanraden die wat uurtjes in de week over heeft. Help jouw bezoekers verder met waardevolle informatie en wordt er nog voor betaald ook!

Jacko’s videocursus

Voor slechts €47 leerde ik het van de meester zelf. Nu verdien ik elke maand extra geld met mijn eigen website(s). Die €47 leek eerst veel geld. Zeker omdat ik op dat moment weinig geld had, maar het heeft zijn geld dubbel en dwars terugverdiend. Ik ben dus écht blij dat ik er toen voor gekozen heb, om ermee aan de slag te gaan.

Nu dat ik al een aardig tijdje aan de gang ben, weet ik steeds beter hoe je een succesvolle website moet runnen. Op het forum (lidmaatschap krijg je als bonus bij de videocursus) zijn zowel beginners als experts op het gebied van “geld verdienen met je website” volop aanwezig om je te helpen. Op moment van schrijven telt het forum al bijna 8500 leden.

Schreenshot forum internet succes gids

Je blijft dus leren van de duizenden leden die in hetzelfde schuitje als jij zitten. Vogel dus niet alles zelf uit, maar leer van de rest!

  • Je betaalt éénmalig €47
  • Levenslange toegang tot de video’s en tot het forum met duizenden leden die jou kunnen helpen
  • Je leert alles wat je moet weten om aan de slag te gaan
  • Toch niet tevreden? Binnen 30 dagen krijg je gewoon je geld terug. Geen risico dus!

Het mooie is dat veel mensen hun successen delen op het forum. Zo blijft je gemotiveerd om door te blijven gaan tot je ook Rijk en Succesvol bent! Zoals je hieronder kunt zien reageert Jacko zelf ook. Hij is zeer actief op het forum om iedereen te helpen die met zijn cursus is gestart.

Succesverhalen en nooit meer weinig geld op de bank

Dus aan jou de keuze….liever aan blijven modderen en tegen iedereen klagen hoe slecht je het hebt? Of kies je voor de andere keuze en reken je af met het probleem van weinig geld?

Wil jij ook geld en tijd besparen door direct en goedkoop alles te leren over je eigen website met Affiliate Marketing? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie over deze unieke mogelijkheid en ga ook 24/7 passief geld verdienen op internet!

Hoe is jouw financiële situatie? Kom jij altijd geld tekort of heb je alles goed op orde? Deel je verhaal onderaan in de reacties zodat anderen hier ook van kunnen leren!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie