juli 14, 2024
Online geld verdienen

Hoe maak je een website?

hoe maak je een website

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Denk je dat een website maken moeilijk is? Vroeger misschien wel, maar tegenwoordig kan iedereen al snel een website online zetten!

In ‘Hoe maak je een website’ laat ik je zien dat ook jij dit kunt.

Het mooie is, dat je er ook nog geld mee kunt verdienen. Wat wil je nog meer? Je passie delen met de rest van de wereld en er nog (dik) voor betaald worden ook!

Lees snel verder.

Hoe moet je een website maken als beginner?

Tegenwoordig is het echt niet meer zo moeilijk om een website te maken. Vroeger moest je verstand hebben van programmeren, maar tegenwoordig heb je veel kant-en-klare website makers. Met de muis sleep je blokken, je schrijft een mooi verhaal, plakt er wat foto’s bij en binnen no-time ben je online.

Maar wat moet je allemaal kunnen? Waar moet je rekening mee houden? De volgende punten zullen in dit artikel worden behandeld. Volg deze punten en ga aan de slag! Lees eerst het hele artikel voordat je begint om te zorgen dat je pas begint als je alle informatie hebt ontvangen en weet hoe je het aan moet pakken.

  • Domeinnaam
  • Hosting
  • WordPressthema
  • Google
  • Bezoekers
  • Verdienmodel
  • E-mail marketing

Voor een leek lijkt dit allemaal misschien abracadabra, maar ik kan je verzekeren dat dit voor mijzelf ook zeker goldt. Als je hier echter mee aan de slag gaat, heb je het zo onder de knie. Al doende leert men.

Domeinnaam

Bedenk eerst goed waar jouw website over zou moeten gaan. Wat wil je bereiken met jouw website? Wat is jouw doelgroep? Als je voor jezelf duidelijk hebt, waar je naartoe wilt, kun je een mooie naam gaan verzinnen. Maak het niet te moeilijk, maar zorg wel dat hij opvalt! Gebruik ook niet teveel leestekens, het streepje tussen succesvol-leven.nl kan nog net.

Het meest ideaal is om helemaal geen leestekens te gebruiken. Mensen onthouden makkelijk een naam, maar als je het moet intikken met hier en daar streepjes en andere tekens, wordt het te moeilijk.

Als je een goede en pakkende naam hebt verzonnen, ga je deze registreren. Zelf maak ik gebruik van neostrada, maar er zijn natuurlijk veel meer bedrijven die dit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Vaak betaal je maar een paar euro in het eerste jaar.

Bedenk ook goed waar jouw doelgroep zich bevindt en welke taal ze spreken. Richt je je voornamelijk op Nederland, dan kun je het beste .nl kiezen, maar als je internationaal bezoekers wilt aantrekken, zul je met een .com professioneler overkomen.

Hosting

hoe maak je een website met wordpress

Een domeinnaam is natuurlijk leuk, maar er moet ook een systeem zijn wat jouw website veilig en in de lucht houdt en waar je jouw data kunt opslaan. Hosting is dus een essentieel onderdeel als je een eigen website wilt maken. Ook zorgen zij ervoor dat jouw website makkelijk en snel toegankelijk is. Check hier of je gewenste domeinnaam nog vrij is!

Je kunt dit direct regelen als je jouw domeinnaam registreert, maar dit hoeft niet persé. Hieronder bij WordPress thema laat ik je kennismaken met een all-in systeem waarmee je gelijk alles in huis hebt om de online wereld te veroveren.

Wil je echter zelf en goedkoper aan de slag, dan zul je ook voor hosting moeten zorgen, wordpress installeren op je nieuwe domeinnaam en alle plugins zelf moeten vinden en installeren. Als je dit leuk vindt om zelf uit te zoeken, moet je dit zeker doen.

Als je een beginner bent, raad ik je aan om met dit totaalpakket aan de slag te gaan. Zelf gebruik ik dit ook al jaren, naar volle tevredenheid.

Kosten

Een website kost altijd geld. Domeinnaam, hosting en eventuele tools die je nodig hebt, moeten betaald worden.

Om die reden zou het toch lekker zijn als je er ook wat aan kunt verdienen Of sterker nog, je kunt hier duizenden euro’s per maand mee verdienen als je het op de juiste manier aanpakt.

WordPress thema

Je zult een bepaald thema moeten installeren. Dit thema geeft in grote lijnen aan hoe jouw website er uit komt te zien. Elk thema heeft zijn eigen kenmerken, plus- en minpunten.

Marketheme

Zelf gebruik ik het marketheme thema. Dit is een totaalpakket waar hosting, SSL certificaat (beveiligde website)  al bij in zit. Dit thema is gericht op affiliate marketing, ofwel het promoten van producten of diensten van anderen om zo commissie hierover te ontvangen.

Marketheme heeft vele functies die speciaal zijn ontworpen voor affiliate marketing (het promoten van iemand anders zijn dienst of product), zoals bijvoorbeeld speciale landingspagina’s en CTA boxen (Call to action). Deze opvallende gekleurde balken vallen goed op en zetten je bezoekers aan tot het klikken op de button.

Op deze manier kun je (veel) geld verdienen met jouw website. Deel jouw passie met de wereld en verdien er nog goed aan ook! Verderop lees je hoe je aan je websie kunt verdienen!

update: Tijdens het schrijven van deze blog, werd ik gestoord door een emailtje. Gefeliciteerd! Je hebt een commissie verdient!!!!! Die emailtjes vervelen nooit, kan ik je vertellen.

Je website maken & google

Succes met je eigen website maken hangt voor een groot gedeelte af van google en andere zoekmachines. Als jouw informatie niet relevant is, of je weet niet hoe je de tekst moet optimaliseren, dan zul je nooit op de eerste pagina komen bij google.

Je zult waarschijnlijk wel weten dat mensen niet vaak naar pagina 2 van de zoekresultaten gaan. Als de gevraagde info niet op de eerste pagina staat, vul je vaak een ander zoekwoord in.

Verdiep je in SEO (Search engine optimalization) en leer wat google belangrijk vindt. Van het zoeken naar de juiste trefwoorden tot het indelen van je artikel met de juiste kopteksten, zinslengte, zinsopbouw enz.

Om je op weg te helpen, kun je beginnen met de cursus “copywriting in 30 dagen” en leer voor slechts €20 alles over het schrijven van teksten. Je kunt, buiten de 30 lessen en meer dan 100 extra tips, zelfs een korte feedback op jouw tekst ontvangen.

Bezoekers

Vergeet echter niet dat je voor mensen schrijft. Je verhaal moet wel kloppen en verzin geen rare zinsconstructies om het google naar de zin te maken. Je bezoekers zijn immers het belangrijkste van je hele website, zorg er dus goed voor!

Als je een tijdje bezig bent, zul je merken dat je steeds meer bezoekers gaat krijgen. Hoe meer bezoekers, hoe meer mensen je kunt helpen met jouw goede informatie en hoe meer kans op een commissie.

Het eerste wat je moet doen is je website vullen met goede en relevante informatie. Het heeft weinig nut om informatie over katten te geven als je website bijvoorbeeld ‘levenmeteenhond.nl’ heet.

Jouw bezoekers zijn alleen geïnteresseerd in honden, anders zoeken ze wel naar een andere website.

Plaats regelmatig, maar minimaal 1 x per week nieuwe en waardevolle content waar je bezoekers echt iets aan hebben. Geld verdienen komt later wel.

Verdienmodel

Als je een tijdje bezig bent en je merkt (via google analytics of search console) dat je website steeds meer bezoekers trekt, dan kun je gaan denken over een verdienmodel. Zoals eerder besproken is affiliate marketing een goede optie. plaats linkjes in je tekst die verwijzen naar een relevant product of dienst.

Meldt je eigen aan bij een affiliate netwerk als paypro, tradetracker of daisycon. Bij campagnes kun je dan zoeken naar relevante producten en diensten die je kunt promoten. Als jouw bezoekers op deze link klikken en tot aankoop overgaan, ontvang jij hiervoor een vergoeding.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te snappen dat je steeds meer gaat verdienen naarmate je meer bezoekers krijgt. De kunst is dus om duizenden bezoekers per maand naar je website te “lokken” en ze te voorzien van de informatie waar ze naar op zoek waren.

Er zijn natuurlijk tal van andere manieren om geld te verdienen met je website. Plaats banners van bedrijven of bijvoorbeeld advertenties via google adsense. Als iemand daar op klikt, krijg je een kleine vergoeding.

E-mail marketing

als je eenmaal elke dag een regelmatige groeiende stroom aan bezoekers krijgt, is het misschien handig om eens te kijken naar e-mail marketing. Je vraagt dan bezoekers om hun naam en emailadres in ruil voor gratis tips of iets anders.

Je bouwt een lijst met geïnteresseerde mensen op, die je kunt benaderen als je een mooie aanbieding of tip hebt. Ook kun je ze op de hoogte houden van nieuwe artikelen op je website.

In het begin is dit nog niet echt aan de orde, want het is veel belangrijker om de focus te houden op het schrijven van goede artikelen om je website mee te vullen. Als je even bezig bent, is email-marketing echter wel een mooie manier om contact met je bezoekers te houden.

Allemaal nog te moeilijk?

Doen je oren, na het lezen van deze informatie nog steeds klapperen? Dan wil ik je wijzen op de mogelijkheid om een videocursus te volgen. De Affiliate Marketing Revolutie leert jou alles wat je moet weten om succesvol een website online te zetten en hier (veel) geld mee te verdienen.

Natuurlijk kun je ook zelf alles uitzoeken, maar ik weet zeker dat je veel tijd en geld kwijt bent, voordat je aan de gang bent. Ik weet dat ik er zonder deze cursus nooit aan begonnen zou zijn! Deze cursus laat je precies zien hoe het moet.

hoe maak je een website met de AMR

Deze cursus is zijn geld dubbel en dwars waard. Slechts eenmalig €47 voor een volledige cursus en levenslange support van bijna 10.000 leden via het internetsuccesgids forum is echt een koopje! Check hier de review over de Affiliate Marketing Revolutie, als je nog niet overtuigd bent.

De AMR is echt bedoeld voor beginners. Elk onderwerp wordt duidelijk uitgelegd en het wordt exact voorgedaan. Het is dus gewoon een kwestie van kopiëren en voor je het weet ben je ‘live’ op het wereldwijde web. Als je het precies zo aanpakt als de cursus voorschrijft, kun je snel daarna al je eerste commissie binnenhalen.

Het belangrijkste pluspunt aan de AMR vind ik dat je niet de beginnersfouten zult maken van mensen die alles zelf moeten uitvogelen. Je begint met een goede basiskennis. Nog even in het kort:

Het is echt niet moeilijk, iedereen kan zijn eigen website maken. Klik op onderstaande CTA box (daar is ie weer!) om direct meer informatie te krijgen over deze unieke ‘opleiding’ tot online entrepreneur.

Ik wens je alle succes van de wereld, ik weet dat je het kunt, maar je zult wel door moeten zetten en geduld hebben. Veel geld verdienen met je eigen website is echt voor de langere termijn!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie