juli 14, 2024
stappenplan voor een beter leven samenvatting

Stappenplan

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Dit is hét stappenplan als je op zoek bent naar een beter leven. Natuurlijk moet je zelf aktie ondernemen, maar als je deze stappen onder de knie hebt, kom je al een heel eind.

Dit artikel is een samenvatting van een serie van 9 artikelen over hoe je rijk en succesvol kunt worden. Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier. Als je alle stappen doorlopen hebt, kom je automatisch weer op deze pagina.

Doelen stellen

Weten waar je naartoe wilt is de allereerste vereiste als je de resultaten in je leven wilt veranderen. Ben je zelf bereidt om te veranderen? Dan kun je alles bereiken wat je maar wilt.

Wat wil je nu echt? Wat zou jouw leven een stuk aangenamer maken? Schrijf jouw doel zo specifiek mogelijk op. Niets is te gek, het is jouw blik in de toekomst!

Stel voor jezelf een doel, waarvan je niet weet hoe je dat zou kunnen bereiken. Een te makkelijk doel zal geen genoegdoening geven als je het haalt. Je moet echt superblij en verbaasd zijn op het moment dat je jouw doel bereikt.

Als je dan met trots terugkijkt, zul je zien welke weg je hebt bewandeld om zover te komen.

Denkwijze

Hoe je over de dingen denkt, zegt veel over wat je allemaal kunt bereiken. Als je alles helder en positief benadert, zul je zien dat er deuren opengaan en kansen zich aanbieden.

Negeer zoveel mogelijk negatieve invloeden in je leven. Kranten en andere media zijn dol op ‘slecht’ nieuws omdat dat goed verkoopt. Natuurlijk is het erg dat er vaak rampen, ongelukken, aanslagen of wat dan ook gebeurd, maar probeer hier niet teveel in te duiken.

Probeer in die positieve vibe te blijven met je gedachten. Ik weet dat het niet altijd meevalt, maar als je overwegend positief bent ingesteld, zal het vast lukken.

stappenplan spontaan idee

Doorzettingsvermogen en vertrouwen

Ben jij iemand die het bijltje er al snel bij neergooit? Dan zul je nooit veel kunnen bereiken met dit stappenplan. Het vereist namelijk dat je door blijft gaan tot je succesvol bent en dat is niet voor iedereen weggelegd.

Als je echter een helder doel voor ogen hebt, zul je merken dat je het makkelijk vol kunt houden. Je bent immers gemotiveerd om jouw speciale doel te halen. De truc is nu om het vol te blijven houden tot je het gehaald hebt en dat valt niet altijd mee als het even tegen zit.

Vertrouwen in je eigen kunnen is zeer belangrijk. Als je diep van binnen weet dat je het kunt, zal het je zeker gaan lukken. Verwacht dan ook succes en voor je het weet, kun je met trots terugkijken naar de weg die je hebt afgelegd om zover te komen.

Visualisatie

De 4e stap op weg naar een beter leven gaat over visualisatie. Voor velen is deze ‘hocus pocus’ net een stapje te ver, maar als je hier voor open staat, kun je visualisatie echt gebruiken om alle goeds aan te trekken in je leven.

Denk jij voornamelijk negatief? Dan gebeuren er waarschijnlijk vaak dingen die je helemaal niet wil. Maar als je positief in het leven staat, zul je merken dat alles net even wat makkelijker gaat.

Bij visualisatie is het de bedoeling dat je jouw ultieme doel voor je ziet alsof het al realiteit is. Voor enkele minuten beleef je met heel je wezen al hoe het voelt als je jouw doel gehaald hebt. Gooi hier een portie emoties overheen om het nog krachtiger te maken en jouw onderbewustzijn gaat manieren zoeken om deze ‘fantasie’ werkelijkheid te maken.

Je gaat opeens kansen zien of je ontmoet mensen die jou verder kunnen helpen. Zelf krijg ik weleens spontaan een idee. Als je daarop aktie onderneemt, zul je zien dat er dingen gaan veranderen. Het heeft mij persoonlijk al meerdere malen geholpen om mijn leven op een hoger plan te brengen.

stappenplan beter positief dan negatief

Wet van aantrekkingskracht

Nog zo’n mooi ongrijpbaar voorbeeld waar veel mensen op afhaken is de wet van aantrekkingskracht. Deze belangrijke wet mag niet ontbreken in het stappenplan. Alles in de wereld is altijd in beweging, alles trilt op een bepaalde frequentie. Wil jij iets groots bereiken? Dan zul je moeten zorgen dat jij op diezelfde frequentie terecht komt.

Dit doe je door visualisatie en ervoor te zorgen dat je al handelt en denkt alsof je het al hebt bereikt. De wet werkt altijd, zowel positief als negatief. Denk je dat je een baaldag hebt? Dan lijkt alles fout te gaan, nog meer dan anders.

Wedden dat we voor het spoor moeten wachten nu we al zo laat zijn!!! En ja hoor, net voordat je er bent, gaan de spoorbomen dicht. “Ik zei het toch!!!!” Je trekt dingen aan waar je overwegend aan denkt.

Je kunt alles afdoen als toeval, maar wat als alles gebeurt volgens de wet van aantrekkingskracht? Zou het dan niet handig zijn, om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken?

Besparen

de 6e stap in het stappenplan gaat over besparen. Je kunt op bijna alles wel besparen, maar het moet wel leuk blijven. Ook hoef je je levensstandaard niet persé te verlagen om meer geld over te houden. Je kunt al veel bereiken als je kritisch naar je vaste lasten kijkt.

Verzekeringen, abonnementen en dagelijkse boodschappen kunnen 9 van de 10 keer een flink stuk goedkoper. Neem één keer per jaar even de moeite om de zaak door te lopen en je hebt er een heel jaar plezier van.

Controleer goed of je in aanmerking komt voor een toeslag van de gemeente of van de belastingdienst. Laat niets liggen, waar je recht op hebt.

meer geld verdienen

Financiële planning

Stap 7 in het stappenplan naar een beter leven gaat over de knaken. Maak voor jezelf overzichtelijk hoeveel er binnenkomt en hoeveel er uit gaat elke maand. Neem dan de beslissing dat je 10% van je salaris zelf mag houden.

Kun je echt die 10% niet missen? Kijk dan eerst of je kunt besparen op je maandelijkse lasten. Haal je het dan nog niet, dan is het zaak om manieren te bedenken om je salaris te verhogen. Zie jezelf al met die 10% extra, laat visualisatie en de wet van aantrekking voor je werken en wellicht krijg je een spontaan idee om aan het geld te komen.

Bouw een buffer op, voor onvoorziene uitgaven. Zodra dat geregeld is, kun je zonder geldzorgen vooruit kijken en een mooie rendabele bestemming voor het extra geld zoeken met behulp van een financieel expert.

Meer geld verdienen

Om rijk en succesvol te worden via dit stappenplan, zul je uiteindelijk meer geld moeten verdienen. Zit er nog rek in je huidige baan? Dan is het misschien handig om eens te kijken, hoe je meer kunt betekenen. Hoe je productiever kunt zijn, zonder er (nog) harder of langer voor te moeten werken.

Denk mee met het bedrijf en probeer steeds beter te worden in wat je doet. Als de baas je niet kwijt wil, kun je vast wel een gesprekje voeren over jouw toekomst.

Naast je baan, kun je in deze tijd bakken met geld verdienen op andere manieren. Op internet kun je geld verdienen vanuit de hele wereld, of je nu ligt te slapen of niet. Slapend rijk worden is nog nooit zo relevant geweest als in de laatste 10/20 jaar.

Gratis meer geld verdienen kan natuurlijk ook. Bij spaarprogramma’s spaar je op een leuke manier voor cash of kadobonnen.

Blijven leren

Stilstand is achteruitgang. Met dit in het achterhoofd zul je dus altijd moeten blijven groeien. Dit doe je door steeds beter te worden in je werk of door boeken te lezen waar je iets van kunt leren. Als je met je passie bezig bent, is leren juist leuk.

Hoe meer kennis je opdoet, hoe meer je kunt verdienen. Dus wees nieuwgierig, vraag dingen aan mensen die al verder zijn dan jij en blijf up-to-date op jouw vakgebied.

Conclusie en hoe nu verder

Als je alle bovenstaande punten onder de knie hebt, ben je al goed op weg naar een beter leven. Ik adviseer wel om het hele stappenplan door te lezen en met iets te beginnen wat jou aanspreekt. Stap voor stap kom je dan dichterbij je doel. Klik hier om bij stap 1 te beginnen. 

Natuurlijk zal het niet meevallen om te veranderen, want liever doe je wat je altijd al doet met de hoop op betere resultaten. Als je heel eerlijk bent, weet je ook wel dat verandering noodzakelijk is om vooruit te komen.

Ik hoop echt dat het stappenplan jou op de goede weg heeft geholpen, want daar ging het mij vooral om toen ik succesvol-leven in het leven riep. Ik wil mijn bezoekers dan ook laten zien dat het ook anders kan. Als je voor een dubbeltje geboren bent, kun je echt wel een kwartje worden als je er maar in gelooft en er voor gaat!

Nog enkele tips om jou verder op weg te helpen naar een beter leven:

  • Helemaal onderaan de website staan de belangrijkste pagina’s van mijn website, deze bevatten veel informatie om rijk en succesvol te worden.
  • Bovenin bij het menu ‘Succes boeken‘ vindt je geselecteerde boeken om van jouw leven een succes te maken.

Deel dit stappenplan met al je vrienden en familie door op onderstaande social media buttons te klikken.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie