juli 14, 2024
Online geld verdienen

Slapend rijk worden

slapend rijke vos

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wie droomt er nou niet van om slapend rijk te worden en zelf je eigen tijd in te delen? Uit bed komen wanneer jij wilt en dan ontdekken dat je ‘s-nachts meer geld hebt verdiend, dan je overdag op kunt maken.

Wil jij dit ook? Lees dan snel verder.

Slapend rijk worden. Iets voor jou?

Hoe mooi zou het zijn om meer geld te verdienen dan je nodig hebt? 24/7 een geldstroom richting je bankrekening, zodat je elke dag kunt doen en laten wat, wanneer en met wie je maar wilt.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos door de komst van internet. Maar wat zijn nu goede manieren om meerdere bronnen van inkomsten op te zetten? In dit artikel ga je hier alles over lezen, dus lees verder en ontdek jouw manier om slapend rijk te worden!

Voor en nadelen thuiswerken

Zoals bij alles in het leven kleven er voor- en nadelen aan thuiswerken. Enkele Voordelen zijn:

Nadelen aan thuiswerk kunnen zijn:

Als je bedenkt wat je kunt bereiken als je er écht voor gaat, zullen de nadelen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Houdt je doel goed voor ogen en laat je door niets of niemand stoppen.

Enquêtes

Een goede manier om extra geld te verdienen op internet is met invullen van enquêtes. Bedrijven zijn bereid om te betalen voor informatie over hun dienstverlening of product. Op deze manier kunnen ze hun product of dienst beter afstemmen op de markt.

Euroclix

Euroclix is een ideale manier om extra geld te verdienen. Je spaart clix door bijvoorbeeld betaalde emails te lezen, enquêtes in te vullen en extra clix te winnen in de loterij. Ook kun je clix ontvangen als je via euroclix aankopen doet op internet. Klik op de banner hieronder om je gratis aan te melden!

Aanbiedingen bij webshops

Euroclix is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en vele mensen verdienen al een centje bij via dit unieke concept. Je gespaarde clix kun je uit laten betalen naar je bankrekening. Hoe meer clix je inlevert, hoe groter de bonus.

Ga je hiervan slapend rijk worden? Dat niet, maar euroclix helpt jou wel om een extra bron van inkomsten te genereren.

GFK

Een ander spaarprogramma is GFK. Je hebt vast weleens gehoord van GFK want ze zijn één van de grootste partijen in Nederland als het gaat om marktonderzoek.

Bij GFK kun je, net zoals bij euroclix, punten sparen. Je ontvangt e-mails met vragenlijsten die jou punten opleveren. Elke maand doe je ook mee aan de loterij, waar je extra punten kunt winnen.

Deze punten kun je inwisselen voor cadeaubonnen van bijvoorbeeld bol.com of van HEMA. Ook bioscoopbonnen zijn een mogelijkheid. Je krijgt geen keiharde cash op je bankrekening, maar je kunt bijvoorbeeld wel elk jaar gratis boeken of een mooie dvd’s kopen. Dat is toch mooi meegenomen?

Je kunt er ook voor kiezen om jou punten te doneren aan een goed doel. Op dit moment kun je doneren aan het Rode kruis, Kika en Villa Pardoes. Met GFK alleen wordt je niet slapend rijk, maar als je elk jaar meerdere cadeaubonnen ontvangt, scheelt dit wel in je portemonnee.

Fysiek thuiswerk

Je kunt natuurlijk ook fysiek thuis gaan doen. Je ontvangt bijvoorbeeld wenskaarten die jij thuis moet verpakken of je zet kartonnen vakverdeling in elkaar.

Het voordeel hiervan is dat je zelf je tijd in kunt delen en dat je enkele tientjes per week bij kunt verdienen. Het grote nadeel is dat je het zelf moet doen, je wordt niet slapend rijk met dit soort thuiswerk. Het kost dus aardig wat tijd en dit is dus geen vorm van passief inkomen.

Als je wakker wordt, zul je toch zelf verder moeten gaan, waar je de vorige dag gebleven was. Hoewel dit geen geld verdienen is zonder moeite, kun je hier toch een paar honderd euro extra mee verdienen elke maand.

Hou er wel rekening mee, dat je belasting moet afdragen.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing wilt zeggen dat je via een platform iemand anders’ product promoot. Als een klant via jou iets koopt, krijg jij daarvoor een beloning. Niet iedere bezoeker van jouw website of social media pagina gaat tot aankoop over, maar een bepaald percentage doet dat wel.

Het is dan niet moeilijk om te begrijpen dat als gemiddeld 1% van je bezoekers iets koopt, je veel bezoekers moet hebben om wat te verdienen. Als 1 verkoop je €10 oplevert, wat vrij reëel is, snap je wat 5.000 bezoekers per dag jou kunnen brengen. Je zult dus hoger moeten scoren in google om op deze manier bezoekers naar je website te ‘lokken’.

Om van affiliate marketing slapend rijk te worden, zul je eerst flink aan de bak moeten! Als je een website opzet, moet je die regelmatig (lees, minimaal elke week) voorzien van nieuwe content. Als het onderwerp van jouw website aansluit bij je passie, zul je weinig moeite hebben om nieuwe berichten te plaatsen.

Dit is absoluut geen ‘wordt snel rijk’ systeem. Als je hieraan begint moet je niet verwachten dat je 2 maanden later al op €1000 per maand zit. Als je het goed aanpakt en je weinig concurrentie hebt op het onderwerp, kun je na enkele maanden wel je eerste verkoop verwachten.

Heb je één website die het goed doet, kun je gaan denken aan een 2e en zo verder. Als je eenmaal een vast inkomen hebt, moet je gaan nadenken over uitbreiding of verbetering. Klik op onderstaande banner voor meer informatie.

Een manier om meer tijd over te houden is, om je berichten door iemand anders te laten schrijven. Op bijvoorbeeld sitedeals.nl kun je tekstschrijvers vinden die voor een bepaald bedrag bereidt zijn om voor jou te schrijven.

Zoek een tekstschrijver die verstand van google heeft en die, op een voor jou fijne manier schrijft! Lees verder door voor meer informatie over het schrijven van teksten.

slapend rijk met affiliate marketing

Nu is het jouw beurt om slapend rijk te worden!

Zie je het al voor je? Lekker op een ligbedje aan het zwembad ergens aan de Middellandse Zee met een laptop op je schoot. Je werkt even jouw website bij en bekijkt je verdiensten van de afgelopen 24 uur. Je komt tot de conclusie dat je vakantie alweer terugverdiend is, voordat je weer thuis bent. En je hebt er (bijna) niets voor hoeven doen.

Dat is passief inkomen! Je ruilt niet langer je kostbare tijd in voor geld, zoals je baas dat graag ziet!

Affiliate Marketing is dus een ideale manier om slapend rijk te worden als je genoeg doorzettingsvermogen en passie hebt! Lees mijn review over dé ideale opstap cursus en zie dat ook jij hier rijk en succesvol mee kunt worden!!

Tekstschrijver

Zoals hierboven al vermeldt kun je ook teksten gaan schrijven voor bijvoorbeeld websites. Het is dan echter wel handig dat je precies weet hoe je die tekst optimaliseerd voor zoekmachines. Je verdiend dan cash per ingezonden tekst. Ben je hier handig in, dan kun je hier aardig wat mee verdienen.

Het voordeel is dat je meer kunt vragen voor een tekst als je een expert bent. Een nadeel is echter dat je ook hier je tijd inruilt voor geld, wat geen passief inkomen is. Lees verder over teksten schrijven!

En zo zijn er nog tal van andere manieren te verzinnen hoe je slapend rijk kunt worden op internet. Of je nu fulltime werkt of je bent de hele dag thuis, iedereen kan extra geld verdienen op internet!

Wie ken je nog meer die absoluut slapend rijk wil worden? Deel dit artikel op social media en help je vrienden en familie ook aan een passief inkomen.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • Hallo!

  Ik heb een nieuwe job waar ik op zich wel heel erg blij mee ben, maar ik heb namelijk zeer weinig te doen. Ik werk als onthaalmedewerker aan een bureau. Wij hebben niet veel bezoek dus tussen die momenten door had ik graag een ‘extra’ job gehad zodat ik die leegte kan vullen en terwijl wat extra centjes kan verdienen. bv. die wenskaarten verpakken leek mij wel iets goed om hier op de bureau te doen. Zijn er nog mogelijkheden? Kan je mij iets aanraden?

  Alvast bedankt.

  Mvg. Axelle Lobelle

 • Wim oktober 29, 2019

  Hoi Axelle Lobelle,

  bedankt voor je reactie, zelf vind ik bloggen en het onderhouden van succesvol-leven.nl heel leuk om te doen. Als je iets online zoekt, zou je even helemaal onderaan moeten kijken bij de pagina’s. Bij ‘online geld verdienen voor beginners’ staat misschien wel iets bij, zoals bijvoorbeeld enquêtes invullen of affiliate marketing.

  Wil je echt fysiek iets doen, dan zou ik eens googlen op ‘inpakcentrales’ of ’thuiswerk’ met jouw plaatsnaam erbij.

  Ik hoop dat je hier iets mee kunt!

  Groeten Wim

Geef een reactie