juni 16, 2024
rijk worden met vastgoed

Rijk worden met vastgoed

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Rijk worden met vastgoed is iets waar de ‘normale mens’ niet eens over nadenkt. Je bent toch naar school gegaan met de reden om later een goede baan te bemachtigen en een goed salaris te ontvangen? De meeste mensen volgen dit levenspad en voor velen geeft dit genoeg voldoening.

Lees snel verder hoe jij ook rijk kunt worden met vastgoed!

Rijk worden met vastgoed

Je leven lang (hard) werken heeft vele nadelen. Je ruilt het grootste gedeelte van je tijd in voor geld en je mag netjes de helft naar de belasting brengen. Hoe meer je verdient, hoe meer belasting je moet betalen.

Wil jij je leven lang de helft van je zuur verdiende geld afdragen aan de schatkist of wil je bakken met geld verdienen en weinig belasting betalen? Als je vastgoed bezit, voorzie je in de behoefte van huisvesting en dit wordt toegejuicht door de overheid door middel van belastingvoordelen.

Om rijk te worden met vastgoed, zul je echter wel kennis moeten opdoen over deze manier van investeren. Zorg dat je de regels en wetten van binnen en buiten kent, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Volg cursussen over vastgoed, belastingen, verzekeringen en wetten zodat je de spelregels goed kent voordat je in het diepe duikt! Iedereen weet dat, als je het op de juiste manier aanpakt, je stinkend rijk kunt worden met vastgoed.

Weet dus precies waar je mee bezig bent en neem geen overhaaste beslissingen als het gaat om de aankoop van een object. Het is eigenlijk net als het spel monopoly, maar dan in het echte leven.

rijk worden met vastgoed deal

Verhuren of verkopen?

Als je er helemaal klaar voor bent om een object aan te schaffen, is het natuurlijk de vraag wat je ermee wilt gaan doen. Wil je het zo snel mogelijk en met zoveel mogelijk winst weer verkopen of beslis je om het te gaan verhuren?

Het nadeel van verkopen is dat de marktwaarde ongeveer hetzelfde is, je kunt niet verwachten dat een maand later de waarde opeens verdubbeld is. Je kunt dus alleen snel verkopen als je jouw project supergoedkoop hebt kunnen aankopen.

De winst van vastgoed zit niet in de verkoop, maar in de aankoop!

Robert T. Kiyosaki

Verhuren

Verwacht je dat jouw aankoop de komende jaren flink in waarde zal stijgen? Dan is het verstandig om het zolang te verhuren, maar houdt rekening met het volgende:

Iedereen weet dat jij als eigenaar verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Zijn er problemen met bijvoorbeeld lekkage, dan draai jij voor de kosten op. Hou hier dus rekening mee bij het bepalen van de huurprijs

Kijk op belastingdienst.nl voor de belastingen die je eventueel moet afdragen. Als je een hypotheek hebt op je pand, is dit in de meeste gevallen gunstig ten aanzien van belastingen.

Leegstand van je vastgoed is zeker een punt waar je rekening mee moet houden. Op dat moment is het natuurlijk geen bron van inkomsten meer en kost het je alleen geld. Heb je hier geen rekening mee gehouden? Dan kun je hier in korte tijd veel geld mee verliezen.

Lastige huurders en niet betalende of te laat betalende huurders kunnen voor veel problemen zorgen. Zorg er dus voor dat je een goed huurcontract hebt opgesteld en dat je de (juridische) middelen hebt om hier iets aan te doen.

Verkopen

Ben je een echte expert op huizengebied, dan kun je na goed zoeken een pand op de kop tikken en snel weer doorverkopen met een dikke winst. Je moet de kansen zien, waar anderen overheen kijken en actie ondernemen.

Bijvoorbeeld een huis wat op instorten staat en iedereen links laat liggen, kan best een goudmijntje zijn. Misschien zit er wel zoveel grond bij, dat je het kunt opsplitsen en apart verkopen. Kortom verkopen kan zeer lucratief zijn als je weet waar je mee bezig bent.

Rijk worden met vastgoed door de aan- en verkoop van villa's

Cashflow

Het gaat om een goede cashflow als je vastgoed aanschaft. Het is de kunst om te zorgen dat cash in jouw broekzak terecht komt. Stel je koopt een leuke tussenwoning en betaalt hiervoor €500 per maand aan de bank aan rente en aflossing.

Je hebt berekend dat je gemiddeld €200 per maand aan extra kosten maakt als je het verhuurt en besluit dit huis te verhuren voor €800. Dit wil dus zeggen dat je een netto cashflow hebt van €100, wat elke maand op jou rekening wordt bijgeschreven.

Het kost jou dus niets en je krijgt €100 toe elke maand. Je kunt je eigen voorstellen wat er gebeurt als je steeds meer of duurder vastgoed aanschaft en verhuurt. Als je het goed aanpakt, is dit dé manier om rijk te worden met vastgoed!

Rijk worden met vastgoed? Doe goed onderzoek!

Je kunt nog zo slim zijn, maar als je blind voor het eerste huis gaat wat je tegen komt, kun je weleens bedrogen uitkomen. Onderzoek goed wat de prijzen zijn in de buurt waar je wilt kopen. Kijk of er groei zit of dat de huizen juist minder waard worden.

Een goede tip, volgens Robert Kiyosaki, is om eerst 100 huizen te bekijken zonder te kopen. Als je echt wilt slagen in vastgoed, zul je kansen moeten zien en benutten. Als er geen potentie zit in die 100 huizen, bekijk je er nog 100. Net zolang tot je “de ware” tegenkomt.

Zoals eerder gezegd is een goede basis goud waard. Volg cursussen en seminars over vastgoed en belastingen. Weet waarover je praat en waar je op moet letten bij de aanschaf, verhuur of verkoop van vastgoed.

Financiële intelligentie

Robert T. Kiyosaki, schrijver van o.a. de bestseller “Rijke pa, Arme pa” (lees hier de review), geeft in zijn boek  aan dat iedereen zichzelf financieel zou moeten ontwikkelen.  Op school word je alleen geleerd om een brave arbeider te worden die netjes zijn belasting betaald. En het “mooie” is dat jouw belastinggeld er al vanaf is voordat het op je rekening verschijnt!

Heb je een goede baan met een dik salaris, dan betaal je ook de hoofdprijs aan belasting. Zorg je echter voor meerdere bronnen van inkomsten (assets), dan zul je pas echt rijk worden en betaal je veel minder belasting.

Investeren in vastgoed is dus een goede manier om een extra bron van inkomsten te genereren, maar dan moet je wel precies weten wat je doet!

De Vastgoed Academy; zo ga jij geld verdienen aan vastgoed!

Een goed financieel overzicht van alles wat er binnenkomt en uit gaat is cruciaal als je financieel onafhankelijk wilt worden. Ik dacht dat ik alles goed voor elkaar had, tot ik pas geleden in contact kwam met de Vastgoed Academy. Dit boek annex spel leert jou op een simpele manier hoe je inzicht krijgt in jouw financiën.

Het wordt stap-voor-stap uitgelegd aan de hand van een bordspel. Slechts 5 minuten per maand heb je nodig om dit “bulletproof” systeem toe te passen. Geen saaie cijfertjes dus, maar op een leuke manier de zaken voor elkaar krijgen. Ideaal!!! Via een speciale webpagina krijg je toegang tot veel content die je kunt gebruiken tijdens het lezen en toepassen van Jan Modaal’s Money Game.

Als jij rijk wilt worden met vastgoed, zal dit boek jouw daar zeker mee op weg helpen. Een goede financiële basis is namelijk een absolute must als je hiermee aan de slag wilt gaan! En die €47 die het boek/spel kost, heb je vaak de eerste maand al terugverdiend!

review vastgoed academy

Meer over de Vastgoed Academy

Via de vastgoed academy kun je een abonnement afsluiten waarna je toegang krijgt tot webinars met experts die jou volledig leren hoe je rijk kunt worden met vastgoed.
Je krijgt toegang tot de cursus die al veel mensen heeft gebracht tot een stabiel (tweede) inkomen door middel van vastgoed.

Alle informatie die je nodig hebt om een succesvol vastgoedinvesteerder te worden vind je op deze plek.
Via fora kom je in contact met gelijkgestemden waardoor je informatie kunt gaan uitwisselen.

Er wordt veel van elkaar geleerd, vooral omdat de exp[erts meelezen en jou voorzien van tips.
Je klunt ook persoonlijke begeleiding krijgen.

De ervaringen met de vastgoed academie lees je hierboven, ze zijn erg positief.
De kansen binnen deze markt zijn anno de 21e eeuw te mooi om niet te grijpen!

OPM

OPM oftewel Other People’s Money wil zeggen dat je gebruik maakt van geld van andere mensen. Er zijn zoveel mensen die hun overschot aan geld ergens in willen investeren. Wil je zelf geen geld inbrengen? Dan kun je dit doen door een hypotheek te nemen, maar je kunt ook investeerders aantrekken.

Ben je heel goed in kansen zien op de huizenmarkt, dan kun je een investeerder over de streep trekken. Op deze manier vind en sluit je de deal en ontvang je hiervoor een vergoeding als tussenpersoon.

Is rijk worden met vastgoed een aanrader of niet?

Alles bij elkaar gezien is de stap om met vastgoed te beginnen best groot. Als je hier echter goed voorbereid aan begint, zul je zien dat het een goede manier is om meerdere bronnen van inkomsten te realiseren. Het leven wordt dan steeds makkelijker. Natuurlijk zul je af en toe verliezen, maar van fouten leer je alleen maar en uiteindelijk zal ook jij rijk kunnen worden met vastgoed!

Stap hier niet zomaar in! Zorg dat je “het spelletje” helemaal door hebt. Dit kun je doen door informatie in te winnen over de huizenmarkt. Verder moet je verstand hebben van de regels die in jouw land gelden wat betreft vastgoed en belastingen. Het is even doorbijten, maar als je eenmaal de kennis hebt, is rijk worden met vastgoed écht niet moeilijk!

Lees je in via de kortingslink hieronder over hoe de vastgoed academy het leven van al honderden mensen heeft verrijkt door middel van geld verdienen met vastgoed!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie