juni 16, 2024
Meer geld verdienen uitgelichte afbeelding

Stap 8: Meer geld verdienen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Natuurlijk is het heel logisch dat je meer geld moet verdienen om rijk en succesvol te worden. Als alles hetzelfde blijft, kun je zeker niet vooruit komen. Stap 8 van het stappenplan op weg naar een beter leven gaat over meer geld verdienen op verschillende manieren. Wil jij dus meer geld overhouden elke maand? Pas dan deze tips toe en zie dat het werkt!

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Meer geld verdienen met je vaste baan

Het eerste waar je kritisch naar moet kijken is je huidige baan. Hoe sta jij tegenover het werk dat je moet doen? Wil je het liefst zo weinig mogelijk doen voor zoveel mogelijk geld of heb je hart voor de zaak en probeer je elke dag 100% te geven?

Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat optie 2 het beste voor je kan werken. Tijdens de crisis zijn bijna alle ‘dure’ Nederlanders vervangen door Oost-Europese werknemers. Ik was één van de weinige die mocht blijven, waardoor ik automatisch een meer leidinggevende functie kreeg.

De meeste van mijn ex-collega’s waren alleen maar aanwezig en liepen zelden een stapje harder. Als je niet positief opvalt, ben je waarschijnlijk diegene die er als eerste uitvliegt als het economisch minder gaat.

Wordt een expert

Mijn tip is dus om elke dag het beste in jezelf naar boven te halen en te laten zien dat je bereidt bent mee te denken met het bedrijf. Als je kritisch op jezelf bent, wordt je steeds beter in wat je doet. Je bedenkt nieuwe manieren van werken waardoor alles beter en sneller gaat.

Uiteindelijk wordt je een expert in wat je doet en kun je meer geld verdienen met je baan. Moet je dan gewoon naar de baas stappen en meer geld eisen? Lijkt me niet, of je moet zo’n goede baas hebben dat hij daar intrapt!

Zorg dat je met ideeën komt om nog efficiënter te werken, maar vraag ook wat de mogelijkheden qua salaris zijn. Als de baas jou absoluut niet kwijt wil, is hij wellicht bereidt om een salarisverhoging door te voeren.

Dit proces kan misschien een tijdje duren, maar als je het naar je zin hebt kun je er dus beter voor zorgen dat je een expert wordt op jouw vakgebied. Op deze manier kun je dus meer geld verdienen met je huidige baan.

Gratis meer geld verdienen

Voor niets gaat de zon op, maar er zijn natuurlijk manieren om gratis meer geld te verdienen of over te houden. Op internet kun je advertenties bekijken waar je dan 0,1 cent voor krijgt.

Klinkt best leuk als je de hele dag niets te doen hebt, maar als je niet veel tijd hebt, kun je jezelf beter op andere dingen richten.

meer geld verdienen met spaarprogramma's

GFK

Bij GFK kun je jezelf GRATIS inschrijven en op veel manieren punten sparen die je kunt inwisselen voor verschillende kadobonnen. Je kunt meewerken aan enquêtes, boodschappenonderzoek, mediaonderzoek en nog veel meer soorten onderzoeken. Op deze manier kun je op jaarbasis aardig wat bij elkaar sparen.

Elk tientje aan kadobonnen wat je inlevert, hoef je weer niet uit eigen zak te betalen!

Euroclix

Net zoals bij GFK kun je ook bij euroclix punten sparen door mee te doen aan enquêtes, door emails te lezen of via de euroclix website producten aan te schaffen bij online webshops. Het verschil met GFK is, dat je bij euroclix wel €€€ op je bankrekening krijgt gestort. Wil je gratis meer geld verdienen? Schrijf je dan hier gratis in. Scheelt toch weer enkele tientjes!

Wil je dus gratis extra geld in het laatje brengen, dan raad ik je aan om bij beide onderzoeksbureaus je eigen aan te melden. Het werkt heel simpel en je bent nergens toe verplicht.

Extra geld verdienen met affiliate marketing

Veruit mijn favoriet is geld verdienen met affiliate marketing. Via een website, youtube kanaal of social media platform promoot je producten en diensten van anderen. Als jouw bezoeker tot aankoop overgaat, ontvang jij hier een vergoeding voor.

Het addertje onder het gras van deze vorm van meer geld verdienen is, dat je hier in het begin aardig wat tijd aan moet besteden. Tijd wat, op dat moment (bijna) niets oplevert. Maar als je hier serieus mee aan de slag gaat, kun je hier later de vruchten van plukken.

Als je eenmaal gaat verdienen, gaat het steeds sneller. Ik weet dat het werkt, want ik ontvang nu meerdere keren per week commissies van diverse artikelen en pagina’s op mijn website.

e-cursus affiliate marketing

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met een cursus over affiliate marketing. De Affiliate Marketing Revolutie heeft mij van A tot Z geleerd wat ik moest weten om mijn eigen website te bouwen en onderhouden. Inmiddels kom ik elke maand hoger te staan in google, wat steeds meer bezoekers oplevert.

Als je duizenden bezoekers per maand op je website mag verwelkomen, zul je begrijpen dat er altijd een aantal zijn die je verder kunt helpen met een bepaald product of dienst. Hoe meer bezoekers, hoe meer geld je dus kunt verdienen. Deze cursus heb ik inmiddels allang terugverdiend en ik verdien nu op de automatische piloot, ook als ik slaap.

Het voelt zo lekker als ik weer een email krijg met “gefeliciteerd, u heeft commissie ontvangen van……

Lijkt jou dit ook wel interessant? Kijk dan eens bij mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie met 2 exclusieve bonussen voor meer informatie over deze passieve vorm van meer geld verdienen.

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie