juni 16, 2024
Online geld verdienen Tips

Meer geld verdienen doe je zo!

meer geld verdienen uitgelichte afbeelding

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wie wil er nou niet meer geld verdienen? Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig geld tekort komt. Komt dat omdat de mensen alleen maar meer willen of missen ze het overzicht over hun financiën?

Als je goed naar je eigen situatie kijkt zul je het waarschijnlijk met me eens zijn dat hoe meer je verdient, hoe meer je uitgeeft. In dit artikel laat ik je zien hoe je meer geld kunt verdienen.

Meer geld door slimmer te werken

Ben jij iemand die snel klaagt dat je te weinig betaald krijgt? Je bent niet de enige. Veel mensen klagen bijna elke dag dat ze meer geld willen verdienen. Ze doen er alleen niets aan!

meer geld verdienen

Zelf heb ik ook collega’s die zo zijn. Tegen mij zeuren dat ze te weinig betaald krijgen, maar als ik ze vertel hoe ze het aan moeten pakken, luisteren ze niet.

Ze wachten liever tot de baas naar ze toekomt met een loonsverhoging. Bij veel bazen kun je dan wachten tot je een ons weegt.

Als je meer geld wilt, zul je slimmer moeten werken. Harder werken of jezelf afbeulen ga je ook niet volhouden. Zet je wel elke dag voor 100% in en doe net dat stapje extra. Niet als de baas dat vraagt, maar uit je eigen. Denk mee met je bedrijf en verzin bijvoorbeeld nieuwe productiemethoden.

Door sommige werkzaamheden anders aan te pakken, kan er misschien wel sneller, zuiniger of efficiënter worden gewerkt. Ben je al langere tijd in dienst en op deze manier bezig, dan kun je echt wel een gesprekje aanvragen om over jou toekomst te praten.

Misschien dat je collega’s je maar een uitslover vinden, maar laat ze maar lekker doorzeuren dat ze niet genoeg krijgen! Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen portemonnee.

Hoeveel geld wil je dan?

Het is belangrijk om te bepalen hoeveel geld je dan nodig hebt. Je kunt wel altijd roepen dat je tekort komt, maar hoeveel heb je dan echt nodig?

Na het lezen van het boek “De rijkste man van Babylon” wist ik direct hoeveel geld ik nodig had. In dat boek wordt onder andere duidelijk gemaakt dat 10% van je salaris van jou is. Zodra je loon binnen is, kun je dat deel dus direct inpikken.

boekcover de rijkste man van babylon

Omdat ik elke maand maar net genoeg geld had om mijn volgende salaris te halen, was het voor mij niet moeilijk. Ik moest 10% netto loonsverhoging hebben. Na er enkele weken mee rondgelopen te hebben, kreeg ik opeens een ingeving.

Ik stelde voor om eerder te beginnen. Omdat ik op die manier al veel werk kan voorbereiden voordat de rest komt, werd dit voorstel al snel goedgekeurd. Je kunt hier natuurlijk niet mee aankomen als je er net 3 weken werkt, maar ik liep daar al bijna 20 jaar.

Sinds die tijd spaar ik die 10% elke maand automatisch en ik heb nooit meer een gebrek aan geld, wat een hoop stress wegneemt. Ik ben nog steeds dankbaar voor het inzicht wat ik door “De rijkste man van Babylon” kreeg.

Bij elke volgende loonsverhoging, ging die 10% ook mee omhoog, maar het mooie is, dat 90% van de loonsverhoging gebruikt kan worden voor je maandelijkse kosten, waardoor je makkelijker het einde van de maand kunt halen. Je hoeft dan nooit meer je spaargeld te plunderen.

Wat doe je met dat extraatje?

Is het jou gelukt om meer geld te verdienen? Dan is het natuurlijk de vraag wat je hiermee gaat doen. Als je hier niet over nadenkt, ga je het automatisch uitgeven. Na enkele maanden begin je dan weer te zeuren dat je te weinig betaald krijgt.

In meerdere artikelen raad ik jullie aan om eerst te zorgen voor een goede buffer. Als er iets stuk gaat in huis, kun je het namelijk direct vervangen.

Beslis dus van tevoren wat je met dat extra geld gaat doen als je buffer eenmaal gevuld is. Sparen voor die mooie vakantie of nieuwe auto? Je kunt het ook investeren in jezelf, zodat je uiteindelijk nog meer geld kunt gaan verdienen.

zorg voor een goede buffer

Weet je niet waar je moet beginnen?

Als je echt niet weet hoe je aan meer geld moet komen, is het verstandig om daar informatie over in te winnen. Het is vaak een kwestie van hoe jij tegen de wereld aankijkt. Kijk je vanuit een ander perspectief, dan zul je kansen gaan zien, waar niemand anders ze ziet.

Om deze zienswijze te leren, zul je in de boeken moeten duiken. Neem eens een kijkje bij mijn aanbevolen boeken. Boeken als “De rijkste man van Babylon” en “Je bent rijk geboren” zijn enkele voorbeelden van boeken die jou een geheel nieuw inzicht kunnen geven.

Pas de informatie toe en je zult zien dat je automatisch rijkdom aan gaat trekken. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat dit echt werkt!

Wat als meer geld verdienen echt niet lukt?

Ik heb misschien makkelijk praten. Ik werk al bijna 25 jaar bij hetzelfde bedrijf en ben inmiddels productieleider en overal inzetbaar. Als je al zo lang bij een bedrijf zit, heb je wel wat krediet opgebouwd waardoor je wel af en toe een gesprekje kunt aanknopen met de baas.

Ben je niet in deze positie, dan kan het een tijdje duren voordat jij jezelf “onmisbaar” hebt gemaakt. Natuurlijk is iedereen vervangbaar, maar zorg ervoor dat het zo moeilijk mogelijk is om jou te vervangen. Ze willen jou dan echt niet zomaar kwijt en daar kun je slim van gebruik maken.

De andere kant van meer geld verdienen is natuurlijk besparen op je uitgaven. Dus als meer geld verdienen echt niet lukt, kun je je hierop richten. Ik zal daar in dit artikel niet verder op ingaan, omdat er de laatste tijd al meerdere artikelen over verschenen zijn.

Als je meer wilt weten over besparen, kijk dan even bij mijn “Ultieme bespaartips“.

Meer geld verdienen, maar dan online

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om online aan geld te komen. Als je hier handig in wordt, kun je op internet zelfs een fulltime inkomen verdienen.

  • Begin een webshop
  • Handel op de beurs of met cryptomunten
  • Bouw je eigen affiliatewebsite
  • Wordt tekstschrijver
  • Investeringen

Aan alle mogelijkheden zitten voor- en nadelen. Je moet voor jezelf bepalen of online geld verdienen iets voor jou is. Als je op je werk niet veel meer kunt gaan verdienen, zul je andere mogelijkheden moeten onderzoeken. Kijk dan eens bij “Hoe kun je extra geld verdienen?

Doe je dit niet, dan is de kans groot dat jij bij het overgrote deel van de bevolking hoort die elke dag klaagt over het tekort aan geld. Deel jouw ideale manier van meer geld verdienen in een reactie onderaan dit artikel. Of misschien heb je wel vragen of opmerkingen!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie