juni 16, 2024
Artikelen

Waarom de Laptop Lifestyle?

review de laptop lifestyle

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Jacko Meijaard timmert al meer dan 10 jaar flink aan de weg die Affiliate Marketing heet. In zijn boek de Laptop Lifestyle laat hij zien hoe hij als gewone Zeeuwse jongen, nu tienduizenden euro’s per week verdient!

In deze review ga je ontdekken of dit boek iets voor jou is, dus lees snel verder!

Voor wie is het boek de Laptop Lifestyle geschikt?

Best handig om te weten of dit boek iets voor jou is, voordat je hem koopt toch? De Laptop Lifestyle is vooral bedoeld als ondersteuning bij beginnende affiliates. Ben jij begonnen met je eigen website en wil je hier geld mee verdienen met behulp van Affiliate Marketing (het promoten van producten of diensten in ruil voor een commissie)? Dan is dit boek een goede aanvulling op alles wat je tot nu toe geleerd hebt.

Ook als je nog niet begonnen bent, maar wel interesse hebt om passief geld te verdienen met je eigen website, is dit boek geschikt voor jou, maar dan wel in combinatie met bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie (cursus) van Jacko.

Ben je al een tijdje bezig, maar vallen de inkomsten tegen? Dan kan de informatie van Jacko net de doorslaggevende factor zijn om jouw website succesvol te maken.

Voor de doorgewinterde online ondernemer zal er weinig nieuwe informatie te vinden zijn.

De Laptop Lifestyle het boek van Jacko Meijaard

Wie is Jacko Meijaard?

Iets meer dan 10 jaar geleden besloot Jacko dat hij nooit aan een baas zou moeten vragen of hij naar de tandarts mocht! Hij wilde vrij zijn en zijn dag indelen hoe hij het wilde.

Hij kwam in aanraking met Affiliate Marketing. In het begin lachten zijn vrienden en familie hem vaak uit, want hoe kun je nou alleen met een laptop geld verdienen?

Het idee is toch, dat je netjes je studie afmaakt, een goede baan probeert te krijgen en elke maand je handje ophoudt voor je salaris? Maar Jacko was het daar niet mee eens en zette door. Nu 10 jaar later verdient hij tienduizenden euro’s per maand. Elke dag spendeert hij 1 of 2 uurtjes aan zijn business en de rest van de dag doet hij lekker waar hij zin in heeft.

Tegenwoordig helpt hij andere mensen om een passief inkomen op te bouwen via internet. Hij is daar aardig succesvol mee, want zijn forum telt al bijna 10.000 leden. Natuurlijk beheert hij zelf ook veel websites, waar hij een groot deel van zijn inkomsten uit ontvangt. Het bijzondere vind ik, dat Jacko gewoon op internet te vinden is, hij verstopt zich niet achter een alias, zoals veel internet guru’s dat doen!

Stuur hem een email met een vraag of opmerking en je hoeft nooit lang op een antwoord te wachten!

Over de Laptop Lifestyle

Dan gaan we het nu over het boek zelf hebben. Wat kun je ervan leren? Val je bij hoofdstuk 2 al in slaap of lees je het in één ruk helemaal uit?

Jacko Meijaard heeft op vrijdagmiddag 13 November 2020 zijn boek gelanceerd! Via zijn forum op internetsuccesgids.nl maakte hij ‘s-avonds bekend dat het boek al meer dan 500 maal was besteld.

Onder meer de volgende onderwerpen worden in de Laptop Lifestyle behandeld:

  • Hoe kies je de juiste niche? Oftewel, welk onderwerp kies je voor je website.
  • Houdt je website simpel en clean.
  • Bied meer waardevolle content dan je concurrentie.
  • Het belang van goed zoekwoordenonderzoek.
  • Alle kennis kun je op internet vinden.
  • Hou de data van je website in de gaten
  • Hoe kun je meer verdienen aan je bezoekers en nog veel meer…..

Als je het boek uit hebt, zul je de informatie moeten toepassen. Pak je het precies zo aan, zoals Jacko aangeeft, dan zul je over een paar jaar net zo succesvol worden als hij. Je zult dit boek nog vaak door moeten lezen om elk aspect van Affiliate Marketing goed onder de knie te krijgen.

Mijn persoonlijke ervaringen met de Laptop Lifestyle en Jacko Meijaard!

In 2018 ben ik begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Deze e-cursus van Jacko Meijaard heeft mij van begin tot eind geleerd hoe ik mijn eigen website moest bouwen en hoe ik er geld mee kon verdienen. Bij de aanschaf van deze cursus voor slechts €47 werd ik automatisch lid van het forum.

Bij onduidelijkheden kan ik daar vragen stellen. De meer ervaren internet ondernemers die daar lid zijn (inclusief Jacko zelf), komen dan snel met een antwoord, zodat ik weer verder kan. Alles wat ik de afgelopen jaren heb verdiend, heb ik aan Jacko’s cursus te danken.

Toen ik wat vragen had over hoe ik mijn website beter kon maken, verraste Jacko mij door me te bellen. We namen samen mijn website door en ik ontving waardevolle tips. Ik heb ook regelmatig email contact met hem gehad over verschillende onderwerpen. Jacko is dus écht iemand die andere mensen wil helpen en niet op je geld uit is!

Toen de releasedatum van zijn boek de Laptop Lifestyle bekend werd, hoefde ik niet lang na te denken, ik bestelde hem gelijk en enkele werkdagen later kon ik erin duiken. Ik deel nu mijn bevindingen met jou, zodat je zelf kan bepalen of dit boek jou verder kan helpen!

Omdat ik Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie e-cursus al heb gevolgd, is dit boek een waardevolle aanvulling op mijn kennis!

De voor- en nadelen van het boek

Ook niet onbelangrijk! Wat kost de laptop lyfestyle?

Op dit moment is de Laptop Lifestyle te koop voor maar €7,75. Omdat dit de introductieprijs is, durf ik niet te zeggen hoe lang deze nog staat. Je betaalt nu alleen maar voor de verzend- en behandelkosten. Vanwege de waardevolle informatie die in dit boek staat, zal het me niet verbazen als de prijs binnenkort omhoog gaat!

Ben jij een beginnende internet ondernemer of denk je eraan om geld te gaan verdienen op internet? Dan is dit boek geschikt voor jou. En zeg nou zelf, voor nog geen tientje, zoveel waardevolle tips krijgen, is toch een no-brainer? Voor mij ieder geval wel, ik twijfelde geen moment en moest hem hebben.

Conclusie review de Laptop Lifestyle

Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat ik vrij enthousiast ben over de Laptop Lifestyle. Misschien dat ik wat bevooroordeeld ben, omdat ik Jacko al meer dan 2 jaar “ken”. Verwacht van dit boek geen stappenplan om je eigen website te bouwen. Kijk dan even bij mijn zeer complete review over Jacko’s cursus De Affiliate Marketing Revolutie.

Het hoofdstuk over SEO (zoekwoorden zoeken enz.) was wat slaapverwekkend, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik die dag bijna 11 uur gewerkt had. De meeste hoofdstukken lezen lekker weg, maar voor sommige is wat meer concentratie nodig!

Als je écht veel geld wilt gaan verdienen op internet met het promoten van producten of diensten, is dit boek goud waard. Zonder deze tips kun je misschien tot een paar honderd euro per maand komen. Ga je met de Laptop Lifestyle aan de gang, dan praat je al snel over duizenden euro’s.

Heb je een vraag over de Laptop Lifestyle of Affiliate Marketing? Laat het me weten in een reactie onderaan dit artikel. Ben je helemaal wild van dit boek? Deel dit artikel dan op social media en laat je vrienden en familie ook kennis maken met deze vorm van passief geld verdienen op internet!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie