mei 22, 2024
Artikelen Beroepen

Hoeveel verdienen deze sterrenchefs eigenlijk?

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wanneer je een tafeltje hebt gereserveerd bij een sterrenrestaurant, weet je dat je een volle portemonnee mee moet meenemen. Een avond bij een sterrenrestaurant is een hele beleving waarbij de gerechten op en top worden geserveerd. Het opgeleverde werk van de sterrenchef kost dan wel wat, maar hoeveel verdient een chef er eigenlijk aan? Hieronder zetten wij drie sterrenchefs op een rij inclusief hun geschatte vermogen.

1. Herman den Blijker

Iedereen kent hem wel: Herman den Blijker. De bekende chef die regelmatig in de keuken stond om een stukje Wagyu beef te bereiden, en tegenwoordig zien we hem ook veelvuldig op de televisie. Herman den Blijker runde een restaurant, heeft menig tv-programma’s gepresenteerd en heeft zelfs een eigen merk opgebouwd. In 2020 heeft Herman den Blijker een contract ondertekend bij Talpa, een contract dat vier jaar duurt. We kunnen er dus eigenlijk wel vanuit gaan dat Den Blijker een groot vermogen heeft opgebouwd in de loop van de tijd. We kunnen niet precies zeggen hoeveel hij op zak heeft, maar er werd in 2015 gespeculeerd dat zijn vermogen rond de vijf miljoen euro lag.

2. Jacob Jan Boerma

Jacob Jan Boerma is een sterrenchef in hart en nieren. Zo heeft hij een restaurant gerund, restaurant de Leest, dat maar liefst drie Michelinsterren op zak had. Op dat moment had hij ongeveer vijf ton aan eigen vermogen. Helaas heeft hij besloten om zijn driesterrenrestaurant te sluiten om te kunnen reizen en te investeren, en om aan de werkdruk te ontsnappen. Niet veel later heeft hij besloten om opnieuw een restaurant te openen, en dit keer een pizzeria in Amsterdam.

3. Jonnie en Thérèse Boer

Jonnie en Thérèse Boer zijn eigenaar van een van de beste restaurants van Nederland, namelijk De Librije. Zo heeft dit restaurant maar liefst drie Michelinsterren op zijn naam staan én dat belooft veel goeds. Een tafeltje reserveren in dit restaurant is dan ook zeker een aanrader, want de avond wordt gegarandeerd een hele beleving. Maar naast De Librije heeft het stel nog meer restaurants: zo zijn ze eigenaar van bijna tien restaurants, waaronder eentje op Curaçao en Bonaire. Wat het precieze vermogen is van Jonnie en Thérèse Boer is niet bekend, maar er worden wel zo nu en dan schattingen gemaakt. Zo werd het vermogen van het koppel in 2017 geschat op 2,9 miljoen euro. We snappen dat je na dit artikel ook eens in de keuken wil staan om jouw kooktechnieken meer onder de knie te krijgen: zeg maar hallo tegen een mals stukje black angus, die je zelf hebt bereid.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie