juli 14, 2024
Tips

Goede nachtrust? Doe Dit Direct!

slapende vrouw

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Als je succesvol wilt worden, heb je toch echt een goede nachtrust nodig om je doelen te bereiken. Daar is namelijk passie en enthousiasme voor nodig. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je door blijft gaan, ook als het even tegen zit. Een goede nachtrust is dus heel belangrijk als je op weg bent naar een succesvol leven!

Lees verder en ontdek hoe jij beter kunt slapen!

Waarom is een goede nachtrust belangrijk?

Je hoeft geen hooggeleerde te zijn om te snappen dat je een goede nachtrust nodig hebt om tot grote prestaties te komen. Als je slecht slaapt ben je overdag moe, chagrijnig en heb je nergens zin in. Dan gaat het niet meevallen om op een positieve manier de dag door te komen en het beste eruit te halen.

Je lichaam heeft écht tijd nodig om te herstellen van de afgelopen dag. En jouw gedachten moeten ook even tot rust komen. Jezelf elke dag weer opladen is dus absoluut noodzakelijk om scherp te blijven.

goede nachtrust

Oorzaken slecht slapen

Er zijn verschillende oorzaken te vinden die een goede nachtrust in de weg staan. Ik zal er hier een paar benoemen:

Afwijkende biologische klok

je biologische klok, een klein orgaan in je hersenen, zorgt ervoor dat je volgens een bepaald ritme eet en slaapt. Deze biologische klok kan vrij eenvoudig worden verstoord, kijk maar naar een jetlag. Daar kun je dagen last van hebben. Als je klokje verstoord wordt, kun je verschillende problemen ondervinden.

  • slaperig gevoel overdag
  • moeilijk in kunnen slapen
  • wakker worden valt niet mee
  • je wordt meerdere keren per nacht wakker

Problemen met je cortisol niveau

Cortisol is een hormoon wat ervoor zorgt dat je goed wakker kunt worden en dat je genoeg energie hebt overdag. Bij positieve of negatieve stress is de waarde heel hoog om topprestaties te kunnen leveren. Je lichaam probeert dan als het ware te overleven.

Na de prestatie en tegen de avond zou je cortisolniveau moeten dalen en je melatonineniveau (slaap hormoon) zou moeten stijgen. Als je cortisolniveau niet genoeg daalt, kun je een goede nachtrust wel vergeten. Je lichaam blijft in ‘alerte’ status en daarom kun je moeilijker in slaap vallen en slaap je minder goed.

Lichaamstemperatuur

Als je naar bed gaat is het belangrijk dat je lichaamstemperatuur wat gezakt is, hierdoor kun je makkelijker in slaap vallen. Ga je ‘s-avonds laat actief sporten, is de kans groter dat je slaapproblemen ondervindt. Je lichaamstemperatuur is dan namelijk een stuk hoger door de geleverde inspanning.

Houdt ook de slaapkamertemperatuur laag. Het hoeft natuurlijk niet steenkoud te zijn als je naar bed gaat maar iets koeler helpt je al om beter in te slapen. Kijk maar bij een hittegolf, dan zijn er heel veel mensen die slecht slapen doordat het in de slaapkamer gewoonweg te warm is.

Zorgen en Stress

Als je veel aan je hoofd hebt, ga je er vaak over piekeren net voordat je gaat slapen. Het resultaat is vaak dat je een tijd wakker ligt. Probeer dus niet te veel zorgen en stress mee naar bed te nemen. Tips om beter om te gaan met stress vind je hier!

Laat dineren, funest voor een goede nachtrust!

Ga je regelmatig laat eten, dan kun je hier ook problemen mee ondervinden als je naar bed gaat. Je maag heeft enkele uren nodig om je voedsel te verteren. Is de tijd tussen je diner en het naar bed gaan te kort, dan is je maag nog flink aan het werk terwijl jij de boel op stand-by wilt zetten. Dat werkt dus niet zo goed!

Teveel licht en lawaai

Heb je moeilijkheden met in slaap vallen? Dan is het raadzaam om eens te kijken of het misschien niet donker genoeg is. Het kleinste lichtje, van bijvoorbeeld een telefoon die ligt op te laden, kan al teveel zijn. Ook als je aan een drukke weg woont of in het uitgaanscentrum kun je uiteraard veel last hebben tijdens het slapen. En dan heb ik het niet eens gehad over je snurkende partner!

Angst voor een slechte nachtrust

Angst is een veelvoorkomende oorzaak van slecht slapen. Voordat je in slaap valt ga je teveel nadenken over de nacht. Gedachten als “ik moet nu slapen, want ik moet morgen fit zijn” en “ik moet zo snel mogelijk in slaap vallen, want over 6 uur gaat de wekker weer” zullen averechts werken als je snel wilt inslapen. Ook het idee dat het waarschijnlijk wel weer een slechte nacht zal gaan worden, helpt je niet!

Hét medicijn tegen slecht slapen

Als je met slaapproblemen bij een instantie aanklopt, zullen 9 van de 10 je slaappillen voorschrijven. Zoek je op internet naar oplossingen, dan krijg je de gekste aanbiedingen waarvan ze allemaal beloven te werken. In feite kan het best werken, maar het pakt niet de oorzaak van het probleem aan. In ieder geval is je portemonnee een stuk lichter!

Slaap ‘medicatie’ is inmiddels een miljoenen business geworden en dus zijn bedrijven er helemaal niet gebrand op om je echt te helpen. Ze houden je liever aan het lijntje zodat je hun producten blijft kopen.

slapende vrouw

Je kunt stellen dat hét echte medicijn tegen slecht slapen of slapeloosheid iets is dan de oorzaak aanpakt. Er zijn echter wel tientallen oorzaken te noemen, geen mens is natuurlijk hetzelfde.

Een goede nachtrust met de 7 stappen methode

Slaap- en ervaringsdeskundige William van der Klaauw heeft een 7 stappen methode ontwikkeld waar je gegarandeerd veel baat bij gaat hebben. Het pakt de belangrijkste oorzaken van slapeloosheid en slecht slapen aan. Je kunt weer zonder angst lekker inslapen en wordt uitgeruster wakker. Gedurende de dag heb je meer energie dan voorheen. Je weet wat je overdag moet doen om je goed voor te bereiden op een goede nachtrust!

Er wordt onder andere dieper ingegaan in de volgende punten:

  • afrekenen met slaapangst
  • aanmaken van de juiste hormonen op de juiste tijd
  • je biologische klok bijzetten
  • de natuurlijke schommeling van je temperatuur onder controle brengen

Verder ontvang je naast het fysieke boek, een e-mail met inlogcode voor het ledengedeelte waar je de digitale versie direct kunt downloaden. Ook kun je daar terecht voor een slaapchecklist en diverse slaapverwekkende bonussen. Als klap op de vuurpijl krijg je een jaar lang gratis persoonlijk advies.

Je hebt dus 2 opties als je slaapproblemen hebt:

  1. Op dezelfde voet verder aanmodderen, wat je niet het gewenste resultaat gaat brengen.
  2. Deze unieke mogelijkheid op een goede nachtrust aangrijpen om voor eens en voor altijd succesvoller en energieker te zijn dan ooit tevoren.

Onderneem nu actie voor een goede nachtrust!

Als je nu actie onderneemt, zul je er geen spijt van krijgen! Je valt makkelijker en eerder in slaap een slaapt een stuk beter dan vroeger. Dit resulteert dan in meer energie overdag, waardoor je kans om succesvol te worden op elk gebied van je leven drastisch toeneemt. Je voelt je een stuk beter en hebt meer zin om van elke dag het beste te maken.

Als je slaperig bent, ben je nergens voor gemotiveerd en hang je het liefste in de bank, lekker tv kijken en niks doen. Bruis je echter van de energie, dan ben je gemotiveerder om je doelen na te jagen.

Nog belangrijk: William is er zo van overtuigd dat zijn methode voor de volle 100% procent werkt, dat hij graag een succesgarantie geeft. Ben je niet tevreden, krijg je gewoon je geld terug!

Ken jij mensen die ook slecht slapen? Deel dit bericht met ze, zodat ook zij met hun slaapproblemen af kunnen rekenen en overdag succesvoller zijn!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie