juni 16, 2024
geld verdienen online uitgelichte afbeelding

Online geld verdienen voor beginners

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Ben jij ontevreden over je huidige financiële situatie? Je bent niet de enige, want veel mensen hebben dit probleem en zijn op zoek naar een manier om online geld te verdienen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en in dit artikel laat ik je enkele vormen zien. Ik weet zeker dat je de oplossing voor jouw tijdelijk tekort aan €€€ hier kunt vinden, dus lees snel verder!

Wat is online geld verdienen op een passieve manier?

Voor diegene die nieuw zijn met dit concept, zal ik uitleggen wat er bedoeld wordt met passief verdienen. Bij een reguliere baan moet je fysiek werken (aanwezig zijn) om geld te krijgen. Deze vorm van inkomen is dus beperkt. Je hebt immers maar 24 uur per dag, dus langer of harder werken houdt een keer op.

Als je een passief inkomen hebt, werk je er niet voor op het moment dat je betaald wordt. Je kunt dus letterlijk slapend rijk worden door deze vorm van inkomsten. Een veel voorkomende fout is dat mensen denken dat je hier niets voor hoeft te doen en dat de euro’s zo je bankrekening binnenknallen.

Echter is dit juist het tegenovergestelde van de waarheid. Je zult een online business op moeten zetten en hier vooral heel veel tijd insteken. Als je alles juist hebt gedaan, zul je hier dan later de vruchten van plukken.

Als je bijvoorbeeld een website maakt, zal er een tijd overheen gaan voordat je veel bezoekers gaat krijgen en dus kunt gaan verdienen. Hetzelfde geldt voor veel andere vormen van online geld verdienen. Het is dus absoluut niet zo dat je al over een maand je baan kunt opzeggen, omdat je binnen bent.

geld verdienen online lege knip

Wat zijn de kosten?

Wat voor ons altijd belangrijk is: “Wat gaat dit mij allemaal kosten?” Eigenlijk moet je hier niet over inzitten, want je weet dat jouw manier van geld verdienen online, bakken met geld gaat opleveren. Als je al niet gelooft en verwacht dat jij het kunt maken online, kun je beter niet beginnen aan dit avontuur.

Maar wat kost het nu, zul je toch denken? Eigenlijk is dit moeilijk te beantwoorden. Het ligt er volledig aan hoe gek je het wilt maken. Je kunt gratis starten via social media, zoals bijvoorbeeld facebook of youtube.

Begin bijna gratis met een eigen website, de kosten zitten alleen in je domeinnaam en hosting. Het is echter verstandig om eerst even een video cursusje mee te pakken zodat je basis goed is. Maar hierover later meer.

Je kunt dus direct beginnen met het opzetten van je business. De kosten die je maakt, moet je zien als investering voor de langere termijn.

Je moet immers eerst zaaien voordat je kunt oogsten!

Wat heb je nodig?

Eigenlijk spreekt dit voor zich, want het ligt voor de hand dat je een computer en een internetverbinding nodig hebt. Met computer bedoel ik natuurlijk ook een laptop, tablet of smartphone.

En je zult er, zeker in het begin, aardig wat tijd en energie in moeten steken. Dus wat heb je nodig om dit tot een succes te maken:

 • Computer met internetverbinding
 • Tijd om je business op te zetten en te onderhouden
 • Doorzettingsvermogen en de drive om succesvol te worden
 • Een duidelijk doel, waar je naartoe kunt werken

Manieren van geld verdienen online

Welke manieren zijn er dan bijvoorbeeld en wat zijn de voor- en nadelen. Ieder mens is anders en niet iedereen voelt zich comfortabel met het maken van youtube filmpjes. Gelukkig zijn er dus meerdere manieren om online je geld bij elkaar te sprokkelen.

 • Je eigen website
 • Zelf een (online) product of dienst aanbieden
 • Enquêtes
 • Tekstschrijver worden
 • Handelen in crypto valuta
 • Handelen in aandelen

1. Je eigen website maken en onderhouden

Een mooie manier om online geld te verdienen is met je eigen website. Als je een beetje creatief bent, kun je hier veel geld mee verdienen. Je kunt dan denken aan:

 • affiliate marketing
 • advertenties (google adsense)
 • webshop
 • sponsorships

Zoals ik eerder al noemde is het wel verstandig om eerst een e-cursus te volgen om de basis te leren van het website bouwen en bezoekers krijgen. De Affiliate Marketing Revolutie heeft mij alles geleerd wat ik nodig had om mijn website te bouwen, onderhouden en te laten groeien. Ook als je bijna gratis een website wilt, wordt dat haarfijn uitgelegd.

Het mooie is, dat iedereen het kan leren. De cursus is een serie video’s die je van A tot Z laat zien hoe je jouw website online krijgt.

Een cursus is natuurlijk niet verplicht, maar zonder basiskennis, zul je van goede huize moeten komen om het tot een succes te maken. Waarschijnlijk ben je dan veel langer bezig voordat je resultaat gaat boeken. Hoogstwaarschijnlijk ben je ook veel meer geld kwijt, als je alles zelf moet uitzoeken.

Affiliate Marketing kun je vrijwel direct toepassen op je website. Als een bezoeker op een link klikt en overgaat tot aankoop van een product of dienst, ontvang jij hiervoor een vergoeding.

Je kunt deze linkjes natuurlijk zomaar ergens op je website plakken, maar je kunt ook bloggen over een bepaald onderwerp. Je behandelt hierbij de ‘problemen’ van jouw bezoekers en biedt hiervoor de oplossing aan. Meer over geld verdienen met Affiliate Marketing vind je hier.

Als je eenmaal veel bezoekers hebt, kun je er voor kiezen om met google adsense te gaan werken. Zij plaatsen dan (relevante) advertenties op jouw website. Als bezoekers hierop klikken krijg jij hiervoor een vergoeding.

Start met je eigen webshop en verkoop fysieke of online producten aan je bezoekers.

Ook kun je door andere bedrijven benaderd worden om voor hun producten of diensten te testen en erover te schrijven. Deze zogenaamde sponsorships kunnen aardig wat opleveren.

2. Maak je eigen product

Het kan heel lucratief zijn om je eigen product te maken en die online te verkopen. Heb je veel verstand van een bepaald onderwerp? Maak hier dan een e-book of e-cursus van en verkoop die via een website (of landingspagina). Je kunt er dan voor kiezen om dit product bij een affiliate netwerk aan te bieden. Bloggers en website-eigenaren gaan dit product dan voor jou promoten.

Als je handig bent, kun je ook fysieke producten verkopen. Maak dus die speciale tuinkabouters of fonteintjes en verkoop ze online.

online geld verdienen kabouters

3. Enquêtes

Een veel voorkomende vorm van online geld of waardebonnen verdienen is om enquêtes in te gaan vullen. Dit is een leuke manier om wat extra geld te verdienen op het web. Het enige wat je moet doen is de tijd nemen om enquêtes in te vullen. Inschrijven is gratis, waardoor je direct al kunt beginnen. Je hebt er geen speciale kennis voor nodig.

Een hele grote in Nederland is GFK. Zij bieden enquêtes aan maar doen nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld bijhouden wat je aan boodschappen koopt of via een speciale telefoon doorgeven wie en wanneer tv kijkt. Hiervoor geven ze een mooie vergoeding, die in combinatie met de enquêtes toch flink oplopen.

4. Word tekstschrijver of vertaler

Vindt je het leuk om teksten te schrijven, maar heb je geen ambitie om je eigen website te maken? Dan kun je aan de slag als tekstschrijver voor andere websites. Je moet dan wel verstand hebben van een bepaald onderwerp en je zult kennis moeten hebben van SEO. Jouw teksten moeten immers goed ranken in google en andere zoekmachines.

Het is uiteraard wel een vereiste dat je (vrijwel) foutloos kunt schrijven. Ook kun je teksten vertalen naar het Nederlands of juist naar een andere taal en zo een online inkomen opbouwen.

Je biedt jouw diensten dan aan op een website zoals bijvoorbeeld sitedeals.nl. Daar kunnen ze jou inhuren voor een tekstopdracht. Ben je echt goed? Dan kun je hier veel geld mee verdienen.

Ben je geïnteresseerd in het schrijven van teksten, maar weet je niet zo goed waar je allemaal op moet letten? Volg dan deze 30 dagen cursus van Edward Hendriks. Nu ontvang je alle 30 lessen in één handige PDF. Je hoeft dus niet te wachten op de volgende email van Edward! Ook kun je een korte feedback op jouw tekst ontvangen!

Voor slechts een paar tientjes leer je perfecte teksten schrijven die voor veel bezoekers gaan zorgen!

5. Cryptovaluta

Handelen in crypto munten zoals bitcoin kan een zeer goede manier zijn om online geld te verdienen. Echter moet je precies weten wat je aan het doen bent.

Zelf heb ik hier geen ervaring mee, omdat het teveel op en neer gaat naar mijn zin. Er zijn verhalen van mensen die hier in no-time miljonair van geworden zijn. Aan de andere kant zijn er ook maar zat die keihard op hun …. gegaan zijn en alles kwijtgeraakt zijn.

6. Aandelen

in 10 stappen beter met aandelen

Net zoals bij crypto munten, kun je met aandelen alleen (goed) verdienen als je precies weet hoe de vork in de steel zit. Als je interesse hebt in het kopen/verkopen van aandelen, raad ik je aan om hulp te vragen van een expert. Drs. Harm van Wijk van Beleggen.com leert jou alles wat je moet weten om succesvol te worden met de aan- en verkoop van aandelen! Nu de eerste maand uitproberen voor slechts €1. Hier vind je meer informatie over dit unieke aanbod!

Het is natuurlijk voor iedereen anders, wat de beste manier is om online geld te verdienen. Naast hierboven genoemde manieren zijn er natuurlijk ontelbare manieren om extra geld te verdienen. Ik kan je dus hierin niet adviseren. Volg je eigen gevoel! Mijn passie ligt bij bloggen over rijk en succesvol worden in combinatie met affiliate marketing.

Via succesvol-leven.nl is het mijn missie om zoveel mogelijk bezoekers een duwtje in de juiste richting te geven naar een rijker en meer succesvol leven. Ik wens je veel succes met jouw manier van online geld verdienen.

Maar wat is nu de beste manier om geld te verdienen online?

Wat is nu de beste manier? Het antwoord is voor iedereen anders. Het is maar net waar je interesses liggen en hoeveel je bereidt bent om ervoor te doen! Mijn ideale manier is: om mijn eigen website te runnen in combinatie met Affiliate Marketing.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie