juni 16, 2024
Online geld verdienen

Extra geld verdienen via internet

extra geld verdienen op internet

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Waarschijnlijk heb je al vaker over extra geld verdienen via het wereld wijde web gehoord. In dit artikel wil ik 5 manieren bespreken om een passief inkomen te genereren. Wat is jouw favoriet? Lees verder en ontdek het!

Introductie extra geld verdienen via internet

extra geld verdienen via internet

Ben je het ook helemaal zat dat je geld op is aan het einde van de maand? Zit je net op het punt dat je de rekeningen kunt betalen, maar niet genoeg hebt om van je leven te genieten?

Heel het internet staat vol met manieren om een centje bij te verdienen, maar PAS OP! Er zijn veel sites die alleen maar uit zijn  op je geld. Het is soms lastig te zeggen of iets veilig is en daarom is het van groot belang dat je nooit meer moet uitgeven, dan je bereidt bent te verliezen.

Gebruik dus je gezonde verstand als je aan iets begint, want als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal dan ook!

Revenue sharing

Websites die werken met revenue sharing of kortgezegd revshare hebben niet zo’n beste reputatie. Dit komt vooral omdat de meeste van deze sites alleen maar inkomsten genereren vanuit nieuwe leden.

Het is dus niet moeilijk te begrijpen dat websites die het alleen van nieuwe leden moeten hebben, nooit lang kunnen bestaan.

Zelf heb ik in het verleden al aardig wat extra geld hiermee verdiend, maar ik heb ook al een paar keer mijn neus gestoten aan revenue sharing websites, dus ik ben tegenwoordig voorzichtig met het promoten van zulke online programma’s.

Bij revenue sharing koop je een advertentiepakket. Je bekijkt dan elke dag een bepaald aantal advertenties om je pakket actief te houden. Als beloning ontvang je dan dagelijks of bijvoorbeeld 1 keer per week  winst van het bedrijf.

Jou pakket blijft verdienen tot hij uitgewerkt is, meestal heb je dan na bepaalde tijd zo’n 110%-120% ontvangen. Ondertussen kun je van je verdiende geld weer nieuwe pakkettten kopen. Dit proces heet compounding (stapelen) en zorgt ervoor dat je exponentieel groeit en dus ook steeds sneller en meer gaat verdienen. Jou extra aangekochte pakketten gaan immers ook gelijk opleveren.

revenue sharing

Promoten website

Omdat je een advertentie pakket koopt, kun je deze gebruiken om op jou eigen website meer bezoekers te krijgen. Verwacht hier echter geen wonderen van, want de bezoekers die je krijgt zijn meestal alleen maar gemotiveerd om hun klikjes per dag te voltooien en niet geïnteresseerd in jou website!

Persoonlijke ervaring

Enkele jaren geleden was ik lid bij zo’n revshare programma wat 40% winst per dag gaf voor 3 dagen lang. (inderdaad te mooi om waar te zijn!) Ik was met slechts $20 begonnen.

Na enkele maanden compounden was ik al zover om $150 per maand eruit te halen (levenslang), toen de boel klapte. Er werd niets meer uitbetaald omdat er geen geld meer was en al snel had ik uitbetalingen klaar staan ter waarde van ruim $700. Gouden regel is natuurlijk: Het telt pas als het op je rekening staat!

Alleen als de website meerdere bronnen van inkomsten heeft kunnen ze de leden blijven betalen, als de aanwas van nieuwe leden terugloopt. Vaak gaan de eigenaren vreemde constructies bedenken om de boel te kunnen redden. Ze ‘verplichten’ je bijvoorbeeld om maandelijks abonnementskosten te gaan betalen. Als dit gebeurt, is het al een slecht voorteken.

Er zijn op internet veel voor- en tegenstanders van revshare websites te vinden, dus altijd eerst even checken of een bepaalde website te vertrouwen is. 100% garantie krijg je hierdoor echter niet.

Affiliate marketing

Je kunt met affiliate marketing veel extra geld verdienen als je doorzettingsvermogen hebt. Affiliate marketing wil zeggen dat je iemand anders zijn product of dienst promoot via een website, youtube of bijvoorbeeld via social media.

Als een bezoeker op een bepaalde link klikt, wordt hij doorgestuurd naar het product of de dienst. Als er tot aankoop wordt overgegaan, ontvang jij hiervoor een commissie. Jij bent namelijk diegene die de koper heeft doorgestuurd.

Het voordeel is dat je er geen omkijken meer aan hebt, zodra er iets gekocht is. Je hoeft immers niets zelf te versturen en de klantenservice is voor de verkoper.

Er zijn affiliate marketeers die tonnen per jaar verdienen op deze manier. Veel ‘advies’ of vergelijkings websites werken op deze manier.

Ben jij een doorzetter? Geef je het niet op als je na een maand nog geen miljonair bent? Dan is affiliate marketing wellicht iets voor jou. Je kunt er zoveel tijd instoppen als je zelf wilt.

Extra geld verdienen met de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko Meijaard heeft de Affiliate Marketing Revolutie  ontworpen. Dit is een all-in-one online-cursus om met affiliate marketing extra geld te verdienen. Door middel van vele video’s laat Jacko van A tot Z zien hoe je een winstgevende website op kunt zetten. Je krijgt ook toegang tot het forum waar al bijna 10.000 mensen je voorgegaan zijn. Alle kennis is daar dus aanwezig om jouw website avontuur tot een groot succes te maken.

Voor meer info over deze unieke en complete cursus bekijk je mijn reviewWaarom de Affiliate Marketing Revolutie?

internet succes gids

Partnerprogramma’s

Veel (grotere) bedrijven hebben een affiliate oftewel partner programma. Je kunt bijvoorbeeld producten promoten van bol.com, amazon, ali express en nog vele anderen.

Als je dus een platform bezit om bezoekers op te ontvangen, kun je aan deze programma’s deelnemen en zo extra geld verdienen!

Ook bestaan er affiliate netwerken zoals Paypro en Daisycon. Deze bedrijven handelen als tussenpersoon. Als verkoper kun je het product via zo’n affiliate netwerk aanbieden. De affiliate marketeer kan dan uitzoeken wat hij wil promoten. Het affiliate netwerk verzorgt de betaling.

Wil je hier meer over lezen? Check dan mijn pagina Rijk worden met Affiliate Marketing.

Extra geld verdienen met traden

Er zijn in Nederland duizenden mensen die extra geld verdienen door te traden oftewel handelen. Dit is een vorm van beleggen, maar dan voor de korte termijn.

Bij beleggen koop je aandelen en hoop je die na een paar jaar te verkopen met winst. Bij traden is die termijn veel korter. Traders willen binnen een paar minuten winst maken en houden hun aandelen maximaal een paar dagen vast.

Bij deze manier van extra geld verdienen gaat het erom dat je laag koopt en hoog verkoopt (buy low, sell high). Dit kun je doen op basis van nieuwsberichten, maar ook op basis van trends en grafieken.

Het is tegenwoordig makkelijker dan ooit om te beginnen met traden en je kunt al starten met een klein bedrag of eerst even oefenen met een demo account.

Meer weten over traden? Check dan de gratis online trading cursus.

extra geld verdienen met traden

Matrix en Piramide systemen

Deze systemen zijn wat mij betreft af te raden. Ten eerste balanceren ze op de rand van de legaliteit en verder verdienen alleen de leden die hoog in de ‘piramide’ staan veel geld.

Hoe werkt het?

Via een advertentie of mond op mond reclame wordt je op de hoogte gebracht van deze unieke buitenkans. Je meldt je eigen aan bij de website en koopt een ‘positie’ in de matrix.

Je moet dan zorgen dat er twee mensen onder jou inschrijven, of het systeem zorgt ervoor dat nieuwe leden onder jou worden geplaatst. Jij stijgt dan een level en krijgt daarvoor een vergoeding.

Zodra diegene onder jou ook weer 2 mensen onder zich heeft, ga je nog een treetje hoger inclusief bijbehorende beloning. Meestal moet je meerdere levels stijgen om je eigen geld eruit te hebben.

Die beloning krijg je uiteraard van nieuwe leden, die ook hopen op de jackpot, net als jij. Op het moment dat er geen nieuwe leden meer bijkomen komt alles tot stilstand en wordt er niets meer verdiend.

piramide

Variaties

De systemen worden steeds slimmer en ingewikkelder. Als je een level stijgt, krijg je bijvoorbeeld automatisch weer een nieuwe positie op level 1. Ze claimen dan dat de matrix nooit stopt en dat iedereen kan verdienen. Ze vergeten alleen te vermelden dat de onderkant van de piramide steeds breder wordt en het dus steeds langer duurt voordat je een level stijgt.

Ben je er dus niet vanaf de eerste minuut bij, dan heb je waarschijnlijk pech en zul je op deze manier geen extra geld kunnen verdienen, of het systeem moet jarenlang bestaan en blijven uitbetalen. Meestal is dit niet het geval en kun je fluiten naar je centen. Als de matrix stilstaat, verdient ook de eigenaar niets meer en kost het hem alleen maar geld om de website online te houden.

Extra geld verdienen door het te investeren

Er zijn ontelbare manieren om te investeren op internet, maar ook hier is het de kunst om de betrouwbare websites er tussenuit te vissen. Je weet het pas met enige zekerheid als je minimaal je inleg hebt terugverdiend.

Zoals in het begin van dit artikel al vermeldt is het verstandig om goed onderzoek te doen voordat je ergens je zuurverdiende geld in stopt. Extra geld verdienen op internet is heel goed mogelijk, maar laat je niet gek maken door de gouden bergen die sommige websites beloven.

Verdien extra geld met aandelen

Misschien lekker ouderwets, maar handelen in aandelen is nog steeds een belangrijke vorm van passief inkomen opbouwen. Hierboven had ik het al even over traden. Het kopen van aandelen is echter meer voor de langere termijn.

Waarschijnlijk weet je ook dat je alles kunt verliezen als je niet precies weet wat je aan het doen bent. Daarom is het juist zo verstandig om een expert in te schakelen, zodat het risico een stuk minder wordt.

Natuurlijk blijft beleggen risicovol, maar met goede begeleiding door experts, zoals drs. Harm van wijk van beleggen.com, zul je een grotere kans hebben op een mooi rendement.

Wil jij kennismaken met de handel in aandelen met behulp van beleggingsexperts? Download dan eerst de gratis 30 winstgevende aandelen in 5 minuten pdf.

Je wordt dan lid van het forum waar duizenden particulieren al handelen in aandelen. Deze gelijkgezinden kunnen jou dus goed helpen met alles wat hierbij komt kijken. Er zijn meerdere experts aanwezig die jou precies de kneepjes van het vak kunnen leren.

Je kunt ook zelf alles uitvogelen of via een verzekeringsmaatschappij een aandelenpakket kopen, maar daar ga je écht niet rijk van worden. Deze pakketten zijn zo samengesteld dat er zo min mogelijk risico wordt gelopen. Daardoor is het rendement ook veel lager en zul je hier zelden financieel vrij van worden!

Wat is jouw manier van extra geld verdienen?

Welke manier spreekt jou het meeste aan, of misschien verdien je al extra geld op een andere manier? Laat me, in een reactie onderaan dit artikel, weten op welke manier jij al extra geld verdient (op internet).

Rest me alleen nog even de waarschuwing dat je niet al je geld op één paard moet zetten, zoals dat zo mooi heet. Als je financieel onafhankelijk wil worden, zul je vanuit verschillende richtingen 24/7 geld moeten ontvangen. Loopt er dan iets mis met een bepaalde investering, dan heb je nog andere manieren om extra geld te verdienen achter de hand.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie