juli 14, 2024
Doorzettingsvermogen

Stap 3: Doorzettingsvermogen en vertrouwen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Heb jij het in je om door te gaan tot je iets hebt gehaald, of geef je het al gauw op? Deze 3e stap op weg naar een beter leven gaat over doorzettingsvermogen en vertrouwen.

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Doorzetter of Opgever

Kijk eens heel eerlijk naar jezelf. Ben jij een doorzetter of een opgever? Hoe vaak probeer je iets voordat je de moed opgeeft? Een belangrijk kenmerk van mensen die rijk en succesvol zijn geworden, is dat ze nooit opgeven.

Daarmee bedoel ik dat ze blijven doorgaan, als ze erop vertrouwen dat ze op de juiste weg zijn.

“Thomas Edison had 10.000 pogingen nodig om de gloeilamp uit te vinden. Hij zag dit niet als 10.000 mislukkingen, maar als 10.000 stappen om tot een succes te komen”. -Bob Proctor-

Zoek hulp

Het is belangrijk om hulp te zoeken als je er niet uit komt. Veel rijke mensen hebben een heel laag IQ en kunnen maar amper lezen en schrijven. Het enige wat ze goed kunnen is een team van experts om zich heen verzamelen die doen wat hij of zij zelf niet kan. Het is het opmerkelijke doorzettingsvermogen wat deze mensen zo succesvol maakt.

Henry Ford was ook niet al te snugger, maar hij had een expert op elk gebied, slechts 1 telefoontje verwijderd. Als jouw ideeën dus groter zijn dan jezelf, zul je hulp in moeten schakelen en niet opgeven. Zoek naar oplossingen en je zult ze vinden.

Vertrouwen op een goed resultaat

Om door te blijven gaan totdat je iets bereikt, zul je een groot vertrouwen moeten hebben op een goed resultaat. Als je diep van binnen voelt dat het goed is, ga er dan voor en vertrouw erop dat het uiteindelijk goed komt.

Doorzettingsvermogen en vertrouwen zijn dus onlosmakend met elkaar verbonden. Je kunt wel blind door blijven denderen, maar als je niet vertrouwd op de goede afloop, kun je toch beter stoppen.

Als je aan iets begint, moet je erop vertrouwen dat je het gaat halen. De tijd die het kost maakt niet uit, zolang je maar weet dat het goed komt. In de volgende stap over visualiseren zul je merken hoe belangrijk doorzettingsvermogen en vertrouwen zijn.

Doorzettingsvermogen en vertrouwen

Luister alleen naar jezelf

Als je buiten je zogenaamde comforzone treedt, zul je merken dat vooral je naaste familie jou wilt afremmen. Ze willen jou namelijk beschermen tegen falen, maar zij zien niet wat voor visie jij hebt. Als je diep van binnen voelt dat je op de goede weg bent, moet je je door niemand laten stoppen, dus ook niet door je naasten.

Ook het zogenaamde advies wat je van familie krijgt te horen op een verjaardag moet je met een korreltje zout nemen. Geloof hier alleen iets van als de persoon in kwestie een expert is op dat gebied.

Focus op je doel

Het is belangrijk dat je de focus op je doel blijft houden en niet afgeleidt wordt door randzaken. Een goede portie doorzettingsvermogen is dus wel op zijn plaats, want een mens is al snel geneigd om zich druk te maken over andere dingen en zo op een zijspoor te belanden.

Alles wat je doet moet in het teken staan van jouw einddoel. Mijn ultieme doel is om voorlichting te geven aan zoveel mogelijk mensen over hoe je rijk en succesvol kunt worden. Ook als je niet zo slim bent of als je elke maand rood staat is financiële onafhankelijkheid echt haalbaar.

Ik focus mijn eigen hier het meeste van de tijd op, terwijl ik bijvoorbeeld ook de website veel mooier kan maken met allerlei snufjes. Ik vind het echter veel belangrijker om goede en waardevolle informatie te delen.

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • Carola februari 20, 2020

  Wow! Wat een geweldige woorden van Will Smith! Zijn woorden komen binnen!

 • Wim februari 20, 2020

  Die kan het wel vertellen Carola haha. Dat laatste stukje over parachute springen is geweldig. Via onderstaande link kun je deze helemaal bekijken.
  https://youtu.be/VsTBCQ2MnRM

  De mensen die door blijven gaan, ook als alles tegen lijkt te zitten, zijn de echte winnaars. Opgeven is de makkelijkste weg. Dus blijf doorzetten en vertrouw op een goede afloop!

 • Carola februari 21, 2020

  Dank je! Ga ik zeker doen!

Geef een reactie