juni 16, 2024
Artikelen

De branding van jouw bedrijf versterken met bedrukte tassen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Voor optimale verkoopcijfers is het van belang dat je jouw bedrijf of organisatie op een goede manier aanprijst. Zorg daarom voor voldoende reclame. Dat kan op allerlei verschillende manieren; van grote billboards tot een advertentie in de krant en van relatiegeschenken tot klantbezoeken. Je kunt op allerlei manieren jouw naam onder de aandacht brengen.

Zo veel mogelijk naamsbekendheid

Als ondernemer of medewerker van een bedrijf wil je natuurlijk zo veel mogelijk opbrengsten en weinig mogelijk kosten genereren. Toch is het soms goed – zeker in het begin – om goed te investeren in de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie. Een grotere naamsbekendheid zorgt immers voor meer sales en dus meer omzet. De meeste mensen (en waarschijnlijk ook jouw doelgroep) kopen bij merken die ze kennen. Bevalt het goed, dan blijven ze vaak merktrouw en switchen ze niet naar een ander bedrijf of merk.

PR

Er zijn verschillende vormen van naamsbekendheid (de mate waarin jouw naam bekend is). Wat daarbij extra helpt is dat de doelgroep ook weet welke producten je aanbiedt of welke diensten je levert. Hoe groter de naamsbekendheid, hoe meer mensen jouw bedrijf overwegen. Er zijn meerdere manieren om dit kenbaar te maken; we lichten er een paar uit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor free publicity, dat is nieuws dat je bijvoorbeeld via een persbericht kunt verspreiden. Het nieuws mag niet te veel lijken op reclame, dan wordt het niet geplaatst.

Sponsoren van goed doel

Een artikel in een regionaal huis-aan-huis blad kan ook bijdragen aan een grotere naamsbekendheid. Vraag bijvoorbeeld met een opvallende actie aandacht voor jouw bedrijf of sponsor een regionaal goed doel en maak er een mooi artikel van. Vergeet ook niet om een mooie foto aan te leveren die bij het artikel past. Zo is de kans groter dat het verhaal geplaatst wordt én dat het online ook nog eens gedeeld wordt. Sponsoring is een andere manier om iets goeds te doen voor de maatschappij en daar vervolgens een artikel aan te wijden op je eigen website of social media-kanalen. Let er ook goed op wat je terugkrijgt van de gesponsorde club. Dat kan onder meer een link naar je website zijn of een post op hun socials. Een verhaal in het digitale clubblad kan bijvoorbeeld ook, net als fysieke reclame door een reclamebord langs het voetbalveld of in de sporthal te plaatsen.

Bedrukte bedrijfskleding

Om professioneel voor de dag te komen, kun je ook denken aan bedrukte bedrijfskleding. Niet alleen zorgt dat voor uniformiteit bij jouw medewerkers of collega’s, ook is het positief voor de naamsbekendheid van je organisatie. Gaan jouw mensen op pad voor een afspraak buiten de deur, dan komen ze goed over en laten ze een perfecte indruk achter. Kortom: bedrijfskleding is een effectief reclamemiddel.

Online gevonden worden

Een andere manier om je bekendheid te vergroten is door online beter gevonden te worden. Heb je de kennis zelf in huis (denk aan een marketeer, een ICT’er) dan is dat natuurlijk ideaal, maar een professioneel SEO-bureau kan advies op maat geven en zelfs de werkzaamheden voor je uitvoeren. Goede SEO-teksten en een professionele inrichting van je online marketing leiden dus tot meer herkenning van je merk of bedrijfsnaam.

Relatiegeschenken met logo

Het laatste voorbeeld dat we aanhalen in dit blog is een relatiegeschenk dat bedrukt is met jouw bedrijfsnaam, de naam van je website of een persoonlijke tekst. Afhankelijk van het budget, de doelgroep en het doel dat je voor ogen hebt, kun je kiezen voor bedrukt servies of een elektronische gadget voorzien van een opdruk. Pennen doen het altijd goed; die worden immers vaak gebruikt én gezien. Met opvouwbare tassen met opdruk versterk je de branding en maak je indruk op klanten. Je creëert dus naamsbekendheid bij je doelgroep en versterk je je naam als betrouwbare en zakelijke partner. Ook bedrukte katoenen tassen dragen daaraan bij. Mensen nemen de tassen mee naar hun werk of gebruiken het tijdens het shoppen. Elke keer dat de tassen met logo gebruikt worden, ben je als ondernemer zichtbaar. Opvallende reclame voor jouw bedrijf dus!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie