juli 14, 2024
Tips

Boeken persoonlijke ontwikkeling!

persoonlijke ontwikkelings boeken

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

In dit artikel ga ik het kort over boeken over persoonlijke ontwikkeling hebben die je gelezen moet hebben! Voor meer informatie over een bepaald boek, verwijs ik je naar de review! Elk van deze boeken kan jou rijk en succesvol maken, dus lees snel verder.

Introductie Boeken over persoonlijke ontwikkeling

boeken persoonlijke ontwikkeling

Veruit het grootste deel van de rijke en succesvolle mensen leest elke dag minimaal een half uur. Ze lezen geen spannende verhalen over de middeleeuwen, maar vakbladen en boeken over persoonlijke ontwikkeling. Zo leren ze elke dag en komen ze vooruit in het leven. Wil je ook succesvol worden en vooruitgang boeken? Dan zul je deze goede gewoonte moeten overnemen.

Misschien dat je lezen heel saai vindt, maar dan heb je gewoon nog niet de juiste boeken gevonden. Mijn persoonlijke favoriet is “De rijkste man van Babylon”. Dit komt omdat het gewoon lekker wegleest, dus verre van saai! Ik heb hem inmiddels al een keer of 6 gelezen en het blijft inspirerend!

Het lezen van boeken en dan met name boeken over persoonlijke ontwikkeling kunnen in grote mate bijdragen aan succes. Als je elke dag leest blijf je leren, wat volgens succesvolle mensen een van de belangrijkste oorzaak is van hun succes. Als je niets leert, sta je stil en stilstand is achteruitgang.

Probeer dus elke dag te leren. Dit kun je dus doen door boeken of tijdschriften te lezen maar denk bijvoorbeeld ook eens aan youtube video’s. Er zijn tal van ‘life coaches’ actief op youtube, dus zoek bijvoorbeeld eens op Eric Ho of Bob Proctor. Heb je liever in het Nederlands? Dan kan ik je Michael Pilarczyk van harte aanraden.

De rijkste man van babylon

boekcover de rijkste man van babylon

Dit boek van George S. Clason gaat over het oude Babylon. In Babylon waren al opvallend veel succesvolle mensen en ‘de rijkste man van babylon‘ vertelt de verhalen van Arkad.

Arkad was de rijkste man van heel Babylon en in dit boek wordt verteld hoe hij die rijkdom heeft kunnen bemachtigen.

De 7 remedies tegen een lege knip zijn nu nog steeds toepasbaar en als je die opvolgt, zul je merken dat je steeds rijker wordt.

Verder worden de 5 regels van het geld uitgelegd. Als je steeds rijker wordt, wil je natuurlijk wel zorgen dat het zo blijft en niet dat je alles kwijtraakt door een slechte investering.

Lees hier mijn uitgebreide review van dit boek.

De rijkste man van Babylon is een boek wat lekker wegleest. Er wordt in verhaalvorm verteld hoe je rijk kunt worden en blijven en daarom mag dit boek niet missen in je collectie als je succesvol en rijk wilt worden. De informatie in dit boek heeft mij persoonlijk al €600 per maand extra opgeleverd.

Think and grow Rich

bookcover denk groot word rijk

Denk groot en word rijk zoals de Nederlandse vertaling heet, is een boek van Napoleon Hill. In dit boek deelt Napoleon Hill zijn bevindingen na jarenlange observatie van en interviews met succesvolle mensen. Dit resulteerde in een stappenplan om succesvol te worden. Dit boek gaat aan de hand van waargebeurde voorbeelden vrij diep in de materie om alles uit het leven te halen.

Lees hier de review van “denk groot & word rijk”.

Het boek behandelt diverse onderwerpen als brandend verlangen, kennis, geldbewust of armoede bewust, doorzettingsvermogen, denktank en nog veel meer.

Van de boeken over persoonlijke ontwikkeling die ik bezit, vind ik deze het meest waardevol, maar ook het meest ingewikkeld. Omdat er zoveel informatie wordt verteld, moet je dit boek regelmatig lezen om alles onder de knie te krijgen.

Elke keer dat je dit boek leest, zie je weer nieuwe inzichten en dat is ook precies hoe Napoleon Hill het bedoeld had toen hij dit boek schreef. Hij zegt dat je in elk hoofdstuk het geheim kunt vinden naar een succesvol en rijk leven.

De 5 seconde regel

5 second rule

Schrijfster Mel Robbins heeft haar leven 180 graden zien draaien toen ze ‘per ongeluk’ in aanraking kwam met wat zij nu de ‘5 seconde regel’ noemt. Het ging met haar en haar man bergafwaarts. Zelf was ze werkeloos geworden en haar man had een restaurantketen die veel te snel uit zijn jasje was gegroeid.

Dat liep helemaal fout waardoor ze flink in de schulden liepen. Elke dag werden ze gebeld door incasso bureaus en de rekeningen stapelden zich op. Mel voelde zich daardoor zo slecht, dat ze ‘s-ochtends niet eens de energie kon vinden om uit bed te stappen. De snooze knop werd maandenlang veelvuldig gebruikt.

Toen zag ze op een avond, net voordat ze naar bed wilde gaan, een lancering van een raket op tv. Ze besloot om als ze wakker zou worden, net zoals NASA af te tellen van 5 naar 1 en dan als een raket uit bed te vliegen, het ontbijt voor de kinderen te regelen en zorgen dat ze op tijd in de schoolbus zouden zitten.

In dit boek over persoonlijke ontwikkeling beschrijft Mel hoe de 5 seconde regel precies werkt en hoe ook jij hier gebruikt van kunt maken. Kom in actie voordat jou ‘gezond verstand’ je probeert tegen te houden. Meer info? Zie mijn review over de 5 seconde regel.

The secret

the secret

The Secret of Het Geheim van Rhonda Byrne heeft wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd om succesvol te worden in het leven. Zoals je in de film kunt zien, kun je alles bereiken door het als eerste in gedachte voor je te zien, voelen, horen, ruiken en aanraken. Lees hier de review van dit wereldberoemde boek!

Eeuwenlang is dit geheim gebleven en alleen door de elite gebruikt om meer rijkdom te vergaren. De gewone burger werd zo dom mogelijk gehouden, terwijl er rijkdom genoeg is in deze wereld voor iedereen die hiernaar verlangt.

The secret ontketende een ware openbaring en de hoofdrolspelers uit de film zijn zelfs bij Oprah op bezoek geweest om hun inspiratie te delen. Veel bekende ‘life coaches’ zoals Bob Proctor, Joe Vitale, Jack Canfield en Michael Beckwith hebben aan de productie meegewerkt en hun visie gegeven over dit geheim.

Master your mindset

master your mindset

Dit boek, geschreven door Michael Pilarczyk, is een must-have onder de boeken over persoonlijke ontwikkeling. Michael, bekend van radio en tv richt zich de laatste jaren op coachen en op spiritualiteit. Hij geeft seminars voor volle zalen in Nederland en leeft op dit moment zijn mooiste leven op Ibiza.

Op michaelpilarczyk.nl vind je tal van informatie en cursussen om jou op weg te helpen naar je mooiste leven, zoals Michael dat zo mooi zegt.

Hij heeft op de harde manier geleerd hoe je succesvol kunt worden in het leven. Hij raakte alles kwijt, krabbelde weer op en wil nu zijn levenslessen met iedereen delen.

In Master your mindset wordt dieper ingegaan op vragen als: Waarom doe je wat je doet en wat wil je nu echt? Deze vragen brengen je het zelfinzicht wat je nodig hebt om succesvol te worden. De tips in dit boek kunnen jou leven totaal veranderen als je hiervoor openstaat! De review lees je hier!

Als afsluiter

Ten slotte wil ik nog vermelden dat dit slechts enkele boeken over persoonlijke ontwikkeling zijn die ik aanbeveel. Er zijn nog duizenden interessante boeken, dus blijf vooral lezen en leren en wordt ook rijk en succesvol.

Wat is jouw favoriet? Laat het me weten in een reactie onderaan dit artikel. Of deel deze boeken via social media met je vrienden en familie!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie