juni 16, 2024
Tips

Boeken persoonlijke groei

boeken persoonlijke groei

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Met deze serie boeken over persoonlijke groei wil ik je laten zien dat succesvol worden helemaal niet moeilijk is. Iederaan kan het en je hoeft daarvoor echt niet alle tips in de boeken op te volgen.

Lees verder en zie dat deze boeken jou (indirect) écht rijk en succesvol kunnen maken!

Waarom boeken over persoonlijke groei?

Wil je nooit meer met angst je bankrekening bekijken? Die onzekerheid of je wel of niet rood staat? Voor mij is dit geen leven en ik heb enkele jaren geleden besloten om vol vertrouwen vooruit te kijken. Sindsdien gaat het steeds beter en groeit mijn bankrekening gestaag. Ik heb mijn inspiratie veelal uit onderstaande boeken gehaald.

Het belangrijkste is, dat je je ervan bewust bent dat het ook anders kan en dat je de eerste stap neemt om jou leven voor altijd te verbeteren! Als je boeken leest over persoonlijke groei is dit eigenlijk investeren in jezelf, wat één van de belangrijkste voorwaarde is om rijk en succesvol te worden.

financieel onafhankelijk worden door het lezen van boeken

De kunst van het verkrijgen van geld – P.T. Barnum

PT barnum cover

Dit relatief dunne boekje van P.T. Barnum is al meer dan een eeuw door vele mensen gebruikt om rijk en succesvol te worden. Hoewel “De kunst van het verkrijgen van geld” veelal over het runnen van een succesvol bedrijf gaat, kun je deze tips ook gebruiken voor jou persoonlijke groei.

Bijkomend voordeel is dat dit boekje (bijna) gratis is te verkrijgen. Voor een kleine bijdrage aan verzend- en behandelingskosten, kun je dit boek in je brievenbus verwachten.

Wil je meer informatie over dit boek? Dan raad ik je aan om mijn review over P.T. Barnum te lezen.

De rijkste man van Babylon – George Clason

hoe word ik rijk?

Het boek waar het voor mij allemaal mee begonnen is. De rijkste man van Babylon lijkt misschien een Aladdin verhaaltje, maar niets is minder waar. Deze verzameling korte verhalen zijn gebundeld en vormen een complete handleiding om rijk en succesvol te worden!

De ideeën in dit boek hebben mij persoonlijk al €600 per maand meer opgeleverd. Dit boek is dus één van de meest waardevolle boeken die ik ooit (5 keer) heb gelezen.

Volg het verhaal van Arkad en leer ook hoe jij rijk en succesvol wordt! In de “review van De rijkste man van Babylon” lees je hier veel meer over!

Je bent rijk geboren – Bob Proctor

rijk worden met Bob Proctor

1 van dé meesters van de persoonlijke groei is zonder meer Bob Proctor. Al meer dan 50 jaar leert Bob mensen van over de hele wereld hoe je rijk en succesvol kunt worden. Hij zegt altijd: “Als ik het kan, kan iedereen het” en dat klopt helemaal want er zijn zoveel rijke mensen, die helemaal niet zo slim zijn.

In dit boek over persoonlijke groei vertelt Bob je in 10 hoofdstukken alles wat je moet weten om alles te kunnen krijgen in het leven. Begrijp deze hoofdstukken en pas ze toe in jou leven en je zult zien dat alle puzzelstukjes op z’n plaats vallen.

In “Rijk worden met Bob Proctor” vertel ik je hier nog veel meer over!

How rich people think – Steve Siebold

rijke mensen denken anders

In “How rich people think” geeft Steve Siebold 100 manieren waarop rijke mensen anders denken dan de middenklasse en arme bevolking. Iedereen weet dat je op een andere manier naar het leven moet kijken om rijk en succesvol te worden.

Door de tips in dit boek over persoonlijke groei te volgen, ben je al een aardige stap op weg naar vrijheid en geluk. Rijke mensen zijn bijvoorbeeld vaak bezig om manieren te bedenken hoe ze meer geld kunnen verdienen terwijl het overgrote gedeelte van de bevolking alleen maar bang is om geld te verliezen.

Lees meer over de verschillen in denken tussen rijk en arm in mijn artikel “Rijke mensen denken anders” en verander ook jou denken ten opzichte van geld!

The science of getting rich – Wallace D. Wattles

the science of getting rich

The science of getting rich van Wallace D. Wattles geldt als de voorloper van “The Secret” en als inspiratiebron voor vele sprekers en ondernemers. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je alles kunt bereiken wat je maar wilt in het leven.

Dit boek wat meer dan 100 jaar  geleden voor het eerst werd uitgebracht, kan gezien worden als de eerste complete handleiding voor rijkdom en succes.

The Secret – Rhonda Byrne

boek the secret

The Secret van Rhonda Byrne is wereldberoemd geworden, ook mede door de film die is uitgebracht. Het gaat erover dat je gedachten zo krachtig zijn, dat je alles kunt krijgen wat je maar wilt.

Miljoenen mensen zijn geïnspireerd geraakt na het lezen van dit boek en hebben het heft in eigen handen genomen. Lees de review, koop het boek en ontdek ook het geheim van rijkdom en succes!

Rijke pa, arme pa – Robert T. Kiyosaki

rijke pa arme pa

In “Rijke pa, arme pa” leert Robert je rijk en succesvol te worden op de manier hoe hij het geleerd heeft. Hij maakt de vergelijking tussen zijn eigen ‘arme’ vader en de ‘rijke’ vader van zijn vriend Mike.

Robert’s eigen vader had gestudeerd en had een topfunctie binnen het onderwijs, maar hij kwam toch altijd geld tekort. De vader van Mike daarentegen had niet zoveel opleiding genoten, maar hij was wel een succesvolle ondernemer met vele mensen in dienst.

Wil jij je leven lang hard werken en meer dan de helft naar de belasting brengen? Rijke mensen betalen veel minder belasting doordat ze bijna geen gebruik maken van arbeidsinkomen. Ze hebben Activa opgebouwd en verdienen hun geld via meerdere bronnen van inkomsten waarover ze weinig belasting moeten betalen.

Robert en zijn vrouw zitten onder andere in het vastgoed. Het kopen en verkopen van huizen, kantoren en grond heeft ze multi-miljonair gemaakt.

Zelf ook rijk en succesvol worden?

Wil je persoonlijke groei doormaken en rijk en succesvol worden? Dan is het een goed idee om met boeken over persoonlijke groei te beginnen. Maar hoe belangrijk het ook is om te blijven lezen en leren, als je de tips in deze boeken niet opvolgt, zul je nooit succesvol worden.

Nog meer boeken met de bijbehorende reviews? Bij succesboeken vind je alle aanraders om rijk en succesvol te worden!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie